Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συνεργασία ZTE Telecommunications & Ideal Electronics

Η δύο εταιρείες ανακοίνωσαν  τη μεταξύ τους συνεργασία σε κοινή  εκδήλωση προς τους συνεργάτες της  Ideal Electronics, στους οποίους έγινε παρουσίαση των προϊόντων ZTE

Η ΖΤΕ Corporation, μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, διαχείρισης δικτύου και συσκευών κινητής τηλεφωνίας και η Ideal Electronics, ειδικευμένος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη διανομή δικτυακών προϊόντων στην Ελληνική αγορά.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Ideal Electronics, αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των δικτυακών προϊόντων της ΖΤΕ, μέσα από το δίκτυο συνεργατών της που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για  την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας  μεταξύ των δύο εταιρειών, η ZTE παρουσίασε στους εμπορικούς συνεργάτες της Ideal Electronics, την πρωτοποριακή σειρά των προϊόντων της για την αγορά Enterprise και Government καθώς και εφαρμογές στην ψηφιακή εποχή, με έμφαση στα δικτυακά προϊόντα της ZTE. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών επιβεβαιώνει τη δυναμική παρουσία που αναπτύσσει η ΖΤΕ στην Ελλάδα, καθώς η Ideal Electronics είναι μία από τις ισχυρότερες εταιρείες διανομής προϊόντων σε επαγγελματίες που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της πληροφορικής, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Ο κ. Deng Chao, Country Manager ZTE Ελλάς, δήλωσε σχετικά:   «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ideal Electronics, ως κορυφαία εταιρεία στον τομέα της, στην ελληνική αγορά.  Μέσω αυτής της συνεργασίας, περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν τα προϊόντα της πρωτοποριακής σειράς Enterprise της ΖΤΕ και να επιβεβαιώσουν την προστιθέμενη αξία που τους προσφέρουν στις δραστηριότητές τους στο ψηφιακό περιβάλλον».

Ο κ. Δαυίδ Σαμουήλ, Διευθύνων  Σύμβουλος της Ideal Electronics δήλωσε: «Η Ideal Electronics δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής μέσω της συνεργασίας με την TOSHIBA, έχοντας πετύχει στην Ελλάδα ένα από τα υψηλότερα μερίδια αγοράς παγκοσμίως.    Εδώ και 3 χρόνια έχουμε διευρύνει την προϊοντική μας γκάμα με λύσεις UTM (Fortinet), End Point Protection (ESET και Kaspersky) και Communication (Alcatel-Lucent). Σήμερα, με την ανακοίνωση της συνεργασία μας με τη ΖΤΕ, διευρύνουμε περαιτέρω τη δραστηριότητά μας, με την είσοδό μας στη διανομή προϊόντων δικτύου.  Η ZTE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της Κίνας. Πιστεύουμε ότι η υψηλή ποιότητα και η καινοτομία των προϊόντων ΖΤΕ, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στη διανομή των προϊόντων, καθώς και ο επαγγελματισμός και η υψηλή κατάρτιση των συνεργατών μας, θα προσδώσουν στην ΖΤΕ το μερίδιο αγοράς που της ανήκει»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...