Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στρατηγική συνεργασία GLOBO και Mellon Technologies

Για την  προώθηση mobile επιχειρηματικών εφαρμογών στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης

Η GLOBO και η Mellon Technologies ανακοινώνουν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας για την προώθηση mobile εφαρμογών στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Η συνεργασία των δύο εταιρειών αρχικά θα εστιάσει στην προώθηση λύσεων στο χώρο της τραπεζικής και των τηλεπικοινωνιών, βασισμένων στην πλατφόρμα επιχειρηματικών λύσεων mobility, GO!Enterprise. Στόχος των δύο πλευρών είναι μελλοντικά να επεκταθεί η συνεργασία τους και σε άλλες κάθετες αγορές, όπου οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται.  

Ειδικότερα, μέσω της συνεργασίας των δύο  Ομίλων θα προκύψουν σημαντικές συνέργειες σε δύο επίπεδα: Το πρώτο αφορά  στην προώθηση των λύσεων enterprise mobility της πλατφόρμας GO!Enterprise που έχει αναπτύξει η GLOBO στις αγορές της κεντρικής και Ν.Α Ευρώπης, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Mellon Technologies.

Το δεύτερο  αφορά στη χρήση της πλατφόρμας GO!Enterprise για την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών (mobile apps) για «έξυπνες» συσκευές, με πιο άμεσες τις εφαρμογές για mobile banking και mobile queuing. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης της πλατφόρμας GO!Enterprise,θα συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Mellon για διευκόλυνση των συναλλαγών και τη βελτίωση της εμπειρίας του συναλλασσόμενου.

Ο GO!Enterprise προσφέρει ένα ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, με δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης κινητών εφαρμογών, οι οποίες είναι συμβατές με όλες τις διαδεδομένες συσκευές Smartphones & Tablets, παρέχοντας παράλληλα ένα σύστημα ασφαλούς και κεντρικής διαχείρισης χρηστών-εφαρμογών-συσκευών. Αποτελεί ιδανική λύση για κάθε τύπο επιχείρησης ή Οργανισμό, καλύπτοντας όλα τα είδη εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας (B2E, B2B, B2C ή G2C).

«Η συνεργασία μας με τη GLOBO δημιουργεί μια ισχυρή συμμαχία για την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στις αγορές εξωτερικού που έχουμε παρουσία, κάτι που έχει αποτελέσει στρατηγική επιλογή της Mellon Technologies από την ίδρυσή της», υπογράμμισε ο κ. Χάρης Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Mellon Technologies. «Ο αριθμός των χρηστών εφαρμογών για “έξυπνες” συσκευές αναμένεται ότι θα τετραπλασιαστεί φτάνοντας τους 4,4 δισεκατομμύρια χρήστες το 2017, εκ των οποίων, μόνο οι χρήστες mobile banking εφαρμογών θα ανέλθουν στο 1 δισεκατομμύριο. Η Mellon Technologies έχει δεσμευτεί να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο χώρο αυτό και η GLOBO αποτελεί ιδανικό συνεργάτη καθώς ανταποκρινόμαστε σε αυτή τη μεταβαλλόμενη αγορά».

«Η σύναψη συνεργασίας με τη Mellon Technologies αποτελεί ένα ακόμα βήμα εδραίωσης της πλατφόρμας GO!Enterprise στην εγχώρια αλλά και την ευρύτερη αγορά της Ν.Α Ευρώπης. Με τέτοιες συνεργασίες, η πλατφόρμα GO!Enterprise διευρύνει το δίκτυο διανομής της τόσο ποσοτικά, όσο κυρίως ποιοτικά. Η εστίαση της Mellon  Technologies στον τραπεζικό τομέα και η επιλογή των αξιόπιστων επιχειρηματικών λύσεων της GLOBO για την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών mobile banking μέσω του GO!Enterprise, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για μια win-win συνεργασία βασισμένη στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας για τις δύο πλευρές, αλλά και τους επιχειρηματικούς πελάτες τους», δήλωσε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...