Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

LG Optimus G Pro, το καλύτερο LTE smartphone είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία

Το premium smartphone της LG που κέρδισε την υψηλότερη αναγνώριση του κλάδου, λαμβάνοντας το βραβείο της Καλύτερης Συσκευής/Τηλεφώνου LTE, στο LTE World Summit 2013, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά

Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2013 – Η LG Electronics (LG), επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη της στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας, παρουσιάζει το κορυφαίο smartphone, LG Optimus G Pro. Προτού ξεκινήσει την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία αποκλειστικά από το Πλαίσιο, με δώρο το πρωτοποριακό LG Photo Pocket. Ο έξυπνος, φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής τσέπης Photo Pocket της LG αποτυπώνει ασύρματα τις αναμνήσεις σε χαρτί. Εύκολα και απλά ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί μία δημιουργική φωτογραφική εμπειρία με την οικογένειά του και τους φίλους του από όπου και αν βρίσκεται. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Με χαρακτηριστικά το προηγμένο hardware και τη διαφοροποιημένη εμπειρία χρήστη (UX), το Optimus G Pro είναι ένα από τα πιο σύγχρονα smartphones που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο Best LTE Device/Handset στο ‘LTE World Summit 2013’, για την κορυφαία επίδοση και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της συσκευής. Επιπλέον, το Optimus G Pro είχε λάβει επίσης αναγνώριση αμέσως μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Mobile World Congress 2013, λαμβάνοντας το ‘Red Dot Design Award’ το οποίο αποτελεί μία διεθνώς αναγνωρισμένη ‘σφραγίδα’ ποιότητας και υψηλού σχεδιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Optimus G Pro είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή swift Qualcomm Snapdragon 600, μακράς διαρκείας μπαταρία 3.140 mAh και 2GB RAM, ενώ με την ‘επικών’ διαστάσεων οθόνη 5,5-inch 1080p Full HD IPS και ανάλυση 1920x1080 pixels στα 400 ppi, η συσκευή προσφέρει ολοζώντανη και εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ευρείες γωνίες θέασης. Ακόμη και με την εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη, το Optimus G Pro παρέχει άνετη εμπειρία στο χρήση και εύκολη φορητότητα, με μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών UX, όπως η διπλή εγγραφή video (Dual Recording), η λειτουργία Virtual Reality Panorama και το QSlide.

Επισκεφθείτε  ένα από τα καταστήματα του  Πλαισίου, δείτε ζωντανά και γνωρίστε πρώτοι από κοντά, το καλύτερο LTE smartphone.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...