Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η LG παρουσιάζει το νέο premium smartphone της

To «G» θα σηματοδοτεί όλες τις μελλοντικές premium συσκευές κινητής τηλεφωνίας της LG

Η επόμενη συσκευή, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της LG Electronics (LG), θα διαθέτει επίσημα το όνομα G2 και θα είναι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει από την LG σαν μέρος του νέου premium brand «G» της εταιρίας. Tα μελλοντικά smartphones της ίδιας σειράς θα φέρουν μόνο το όνομα «G», ενώ οι ονομασίες των συσκευών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει δεν θα αλλάξουν. 

«Όραμά μας είναι να καταστήσουμε τις νέες συσκευές της LG συνώνυμο της τελειότητας, τοποθετώντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, με στόχο την απόλυτη εμπειρία του χρήστη», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το νέο G2 θα βασιστεί στην εξαιρετική φήμη που έχει εδραιωθεί από τα προηγούμενα προϊόντα της σειράς G».

Επιπλέον, η μελλοντική σειρά των premium smartphones με οθόνη 4:3 θα φέρει την ονομασία «Vu:». Όλες οι συσκευές smartphone της LG διαθέτουν υψηλή τεχνολογία αιχμής και τα γνώριμα χαρακτηριστικά UX, με κάθε σειρά να αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή της τεχνογνωσίας που εμπεριέχονται στα προϊόντα της εταιρείας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...