Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Θέλεις ένα κλιματιστικό που να μπορείς να ελέγχεις ακόμα και από το κινητό σου;

Γνώρισε τη σειρά κλιματιστικών  Samsung Crystal και μπες στην κλήρωση για  να κερδίσεις ένα! 

Η Samsung Electronics Hellas σάς προσκαλεί να γνωρίσετε τη σειρά κλιματιστικών Crystal και να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα κλιματιστικό της συγκεκριμένης σειράς.

Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Samsung θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε πέντε ερωτήσεις σχετικά με τη σειρά κλιματιστικών Crystal και να βάλουν το όνομά τους στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα κλιματιστικό της παραπάνω σειράς.

Τα υψηλής ενεργειακής απόδοσης κλιματιστικά Samsung Crystal αξιοποιούν την τεχνολογία Smart Wi-Fi για να προσφέρουν τη δυνατότητα να τα χειριστείτε ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε σπίτι, μέσω του smartphone ή του υπολογιστή σας. Έτσι, αν αφήσατε ανοιχτό το κλιματιστικό σας και φύγατε από το σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να το κλείσετε και να μην καταναλώνετε ενέργεια άσκοπα. Επιπλέον, το βελτιωμένο φίλτρο υψηλής πυκνότητας Full HD και το σύστημα Virus Doctor της Samsung βελτιώνουν δραστικά την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας, προσφέροντας φρέσκο και καθαρό αέρα χωρίς βακτήρια, σωματίδια σκόνης και αλλεργιογόνους παράγοντες.

Τα κλιματιστικά Samsung Crystal είναι επίσης εξοπλισμένα με το σύστημα d'light cool που ελέγχει και ρυθμίζει αυτόματα τα επίπεδα υγρασίας και τη θερμοκρασία για να προσφέρει ένα πιο ευχάριστο και άνετο περιβάλλον, αλλά και τη λειτουργία Good Sleep, με τη χρήση της οποίας δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο προσφέροντας την ιδανική θερμοκρασία για άνετο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος στη σελίδα http://www.samsung.com/gr/competitions/ac/ και ολοκληρώνεται στις 25 Ιουλίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...