Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τo LG Optimus G Pro βραβεύτηκε ως η καλύτερη LTE συσκευή στο LTE World Summit 2013

Χάρη  στις κορυφαίες επιδόσεις και  λειτουργίες του, το premium 4G LTE Smartphone της LG κερδίζει την υψηλότερη αναγνώριση του κλάδου

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι το Optimus G Pro, το premium 4G LTE smartphone της LG, κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Συσκευής/Τηλεφώνου LTE, στο παγκόσμιο συνέδριο LTE World Summit 2013. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται ως αναγνώριση των προηγμένων δυνατοτήτων LTE, της πληθώρας λειτουργιών που διευκολύνουν τον χρήστη, της ευκολίας χειρισμού, της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές και του κομψού σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη συσκευή.

Το συνέδριο LTE World Summit, το οποίο φέτος διοργανώθηκε στο Άμστερνταμ από τις 24-26 Ιουνίου, έχει ήδη μια ιστορία εννέα ετών και θεωρείται το κορυφαίο γεγονός 4G, στο οποίο παρευρίσκονται τα πιο σημαντικά στελέχη από το χώρο των τηλεπικοινωνιών. Με περισσότερους από 3.000 συνέδρους, 250 ομιλητές, 125 εκθέτες και μια μεγάλη γκάμα εντύπων και online μέσων ενημέρωσης, η φετινή διοργάνωση ήταν μια από τις μεγαλύτερες και τις πλέον προβεβλημένες στην ιστορία των LTE World Summits μέχρι σήμερα.

Χάρη στην ταχύτατη ανάπτυξη των  δικτύων LTE, όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό τους περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Κατά συνέπεια, η άνοδος στη ζήτηση για LTE smartphones της premium κατηγορίας με την πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης ήταν κατακόρυφη. Εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600, οθόνη 5.5 ιντσών, τεχνολογίας 1080p Full HD IPS, και πλήθος άλλων λειτουργιών που διευκολύνουν τον χρήστη, το βραβευμένο Optimus G Pro της LG προσφέρει υψηλές επιδόσεις, απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά εύχρηστο user-interface.

«Η αναγνώριση που προσφέρεται μέσω αυτού του σημαντικού βραβείου μας τιμά και μας γεμίζει χαρά», δήλωσε ο Δρ. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. «Tο Optimus G Pro είναι ένα σαφές παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η LG προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή τεχνολογία κι εμπειρία χρήσης. Παρ’ όλα αυτά, δεν επαναπαυόμαστε αλλά αντιθέτως, έχουμε αρχίσει ήδη να εργαζόμαστε σκληρά για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς προηγμένων συσκευών και τεχνολογιών δικτύου LTE».

Το Optimus G Pro ενσωματώνει μια σειρά κορυφαίες τεχνολογίες LTE της LG. Η προηγμένη αυτή συσκευή υποστηρίζει όλες τις ζώνες συχνοτήτων LTE, ώστε να είναι συμβατή με οποιοδήποτε δίκτυο τεχνολογίας 4G LTE στον κόσμο. Χάρη στην κεραία τεσσάρων περιοχών (quad-band) που διαθέτει, η συσκευή είναι σε θέση να εξασφαλίζει μέγιστες ταχύτητες LTE, υποστηρίζοντας διατάξεις 2x2 και 4x2 καναλιών ΜΙΜΟ (multiple-input, multiple-output). Επίσης, η δυνατότητα μετάβασης μεταξύ δικτύων W-CDMA και LTE επιτρέπει στο Optimus G Pro να προσφέρει ταχύτατη και απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων. Παράλληλα, η απίστευτα γρήγορη CPU των 1.7 GHz εξασφαλίζει την ταχύτερη κίνηση δεδομένων μέσω LTE της αγοράς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία χρήσης υλικού multimedia. Τέλος, οι υψηλές ταχύτητες των δικτύων LTE, σε συνδυασμό με την ισχυρή CPU, επιτρέπουν στο Optimus G Pro να τρέχει απρόσκοπτα πολλές εφαρμογές παράλληλα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...