Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Σαρωτές, μικρού μεγέθους, από την Epson: Kάνουν τις δύσκολες εργασίες «εύκολες»

Η σειρά σαρωτών υψηλής ταχύτητας και μικρού μεγέθους με τροφοδότη φύλλων της Epson, δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των συστημάτων διαχείρισης εγγράφων. 

Τα μοντέλα GT-S55, GT-S55N, GT-S85 και GT-S85N προσαρμόζονται διακριτικά στο γραφείο και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν ακόμη και στα πιο σύνθετα περιβάλλοντα IT. Μετατρέπουν, με ταχύτητα και αξιοπιστία, πολυσέλιδα έγγραφα A4 από έντυπη μορφή σε ηλεκτρονικά αρχεία υψηλής ποιότητας. Συνδυάζοντας ευκολία χρήσης και προηγμένη τεχνολογία και λειτουργίες, τα μοντέλα αυτά αποτελούν ιδανική επιλογή που πληροί τις απαιτήσεις μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και απαιτητικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, της κρατικής διοίκησης και των υπηρεσιών υγείας.

Όλα τα μοντέλα είναι  εξοπλισμένα με την εφαρμογή Epson Event Manager που παρέχει εύκολη ενσωμάτωση σχεδόν σε κάθε σύστημα διαχείρισης εγγράφων. Επιταχύνει τη ροή εργασιών χάρη στις 10 προσαρμόσιμες εντολές «εργασίας σάρωσης σε» με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως «σάρωση σε email», «σάρωση σε κοινόχρηστο φάκελο» και πολλά άλλα. Η ολοκληρωμένη συλλογή προγραμμάτων λογισμικού (συμπερ. του Document Capture Pro) διασφαλίζει ότι οι σύνθετες εργασίες, όπως η οργάνωση εγγράφων και αναφορών, η μετατροπή των στοιχείων των επαγγελματικών καρτών σε βάση δεδομένων καθώς και η βελτίωση του κειμένου, μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς κόπο, βελτιώνοντας την αποδοχή του στον χώρο εργασίας καθώς εξαλείφεται η ανάγκη εκπαίδευσης.

Ο μικρός χρόνος προθέρμανσης και  η χαμηλή κατανάλωση ισχύος μειώνει τα έξοδά σας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Επιπλέον, σε αντίθεση με ανταγωνιστικά μοντέλα, οι σαρωτές αυτοί δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που τους καθιστά μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

 «Πέραν των συνηθισμένων λειτουργικών συστημάτων Windows και Mac, τα νέα μοντέλα προσφέρουν επίσης υποστήριξη για Windows Server OS και Citrix με σκοπό την εύκολη ενσωμάτωσή τους σε σύνθετα συστήματα IT.»

«Ανεξάρτητα από το μέγεθος ενός οργανισμού ή τον τομέα στον οποίο  δραστηριοποιείται, οι νέες λειτουργίες  λογισμικού και προγραμμάτων οδήγησης επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των σαρωτών σε υπάρχουσες ή νέες διεργασίες ροής εργασιών εγγράφων, προσφέροντας γρήγορα αποτελέσματα με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χαρτιού, χώρου αποθήκευσης και χρόνου.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...