Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

H SAGEMCOM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΤΣΕΠΗΣ PHILIPS PICOPIX ΜΕ WIFI ΚΑΙ ANDROID

Η Philips PicoPix κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη, στις πωλήσεις των προβολέων pico. Το PicoPix PPX 3610 είναι παγκόσμιο πρώτο στην αγορά των προβολέων pico. Με αναβαθμισμένο WiFi, λειτουργικό σύστημα Android και μηχανή αναζήτησης το νέο PicoPix παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης απο πριν. 

Όλα μπορούν να γίνουν με το νέο PicoPix PPX 3610

Σχεδιασμένο για να είναι η τέλεια συντροφιά στο ταξίδι σας, αυτό το νέο μοντέλο μπορεί να προβάλει σε οποιοδήποτε μέσο, με εξαιρετικής ποιότητας εικόνα (έως και 100 lumens), παρέχοντας μεγάλη οθόνη ανά πάσα στιγμή (έως και 120 "). Είναι το τέλειο προίόν για να μοιραστείτε οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων με την οικογένεια και τους φίλους σας. Φανταστείτε πως εκεί που είσαστε με φίλους σας σε ένα μπαρ, μπορείτε να «προβάλετε τη ζωή σας» με φωτογραφίες απο τις διακοπές σας ή βίντεο μιας συναυλίας.

Επιπλέον, συνδέεται με τα πάντα (καθώς έχει υποδοχή HDMI). Έτσι αυτός ο προβολέας τσέπης μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Μπορεί να συνδεθεί ακόμα και με κονσόλες παιχνιδιών εάν θελήσετε να προκαλέσετε τους φίλους σας σε μια μονομαχία με το τελευταίο παιχνίδι της αγοράς!

Είναι πολύ απλό στη χρήση, έχει αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο αφής, που διευκολύνει την πρόσβαση στο μενού και επιτρέπει μια εύκολη πλοήγηση στο ίντερνετ. Με διάρκεια μπαταρίας 2 ώρες και ενσωματωμένο ηχείο (1 watt), το PPX 3610 είναι ένας αυτόνομος προβολέας! Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού και να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα, κατά τη διάρκεια της σύνδεσής του με το smartphone σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής απομακρυσμένης χρήσης που είναι διαθέσιμη για τις συσκευές iOS και Android. Το μοντέλο διαθέτει επίσης εφαρμογή προβολής αρχείων office, που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα αρχεία .pdf, .ppt/.pptx, .xsl/.xlsx, .doc/.docx απο το USB σας ή απευθείας απο την εσωτερική μνήμη του προβολέα (4GB). Έτσι γίνεται ο απαραίτητος σύντροφος σας για τις παρουσιάσεις σας, στα επαγγελματικά σας ταξίδια!

Αυτός ο νέος προβολέας Philips PicoPix είναι συμβατός με DLNA, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με WiFi σε ένα Server DLNA και να προβάλει κάθε αρχείο που έχει αποθηκευτεί εκεί. Δε χρειάζονται καλώδια και είναι τέλειο για σύνδεση με το δίκτυο του σπιτιού σας.

Με το λογισμικό Android που περιέχει, μπορείτε να μπείτε online και να προβάλετε βίντεο απο το YouTube, να παίξετε παιχνίδια και να σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε με κάποια άλλη συσκευή (απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση με το διαδίκτυο).

Αξεσουάρ για το PicoPix PPX 3610:

PPA 7300 – Βάση Ηχείων
Παρέχει επέκταση διάρκειας μπαταρίας 2 ωρών, επιτρέποντας το PicoPix να λειτουργήσει μέχρι και 4 ώρες.
Μόλις το ενεργοποιήσετε, το PicoPix φτάνει αυτόματα τη μέγιστη φωτινότητα (100 lumens) χωρίς να το συνδέσετε με το καλώδιο ρεύματος.
Στερεοφωνικός ήχος με ηχεία 2 x 2-watt.

MHL PPA1240 Καλώδιο – Για Android smartphones
Δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης του προβολέα PicoPix με το smartphone σας
Ολόκληρη η οθόνη του smartphone σας προβάλεται στην κατάσταση προβολής.
Δε χρειάζονται επιπλέον συσκευές.

PPA 4200 – Θήκη Μεταφοράς
Σας επιτρέπει να μεταφέρετε το PicoPix σας παντού με απόλυτη ασφάλεια.
Μπορεί να μεταφέρει το PicoPix, τα βασικά καλώδια σύνδεσης καθώς και το καλώδιο σύνδεσης με το smartphone σας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...