Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Το LG G FLEX κερδίζει το Χρυσό Βραβείο στα iF DESIGN AWARDS 2014

Η υπεροχή της LG αναγνωρίζεται από τους παγκοσμίως εξειδικευμένους στον τομέα του Design


Η LG Electronics (LG) βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα ετήσια Βραβεία iF Design Awards, όπου 26 προϊόντα της βραβεύτηκαν για το 2014. Ανάμεσα στα βραβευμένα προϊόντα, το LG G Flex ήταν ένας από τους 75 Χρυσούς Νικητές, ενώ η LG ULTRA HD TV και το ήδη πολυβραβευμένο smartphone LG G2 ήταν ανάμεσα στους νικητές που έλαβαν διακρίσεις. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το iF International Forum Design με σκοπό την αναγνώριση των προϊόντων που παρουσιάζουν σχεδιαστική υπεροχή και καινοτομία, έλαβε φέτος πάνω από 4.600 αιτήσεις υποψηφιότητας.
«Η LG έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση για να αποκτήσει ηγετική θέση και στον τομέα του σχεδιασμού», δήλωσε ο Dr. Scott Ahn, LG Chief Technology Officer. «Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) δουλεύει στενά εξ αρχής με το τμήμα του σχεδιασμού. Η φιλοσοφία μας είναι να ενσωματώνουμε τον καινοτόμο σχεδιασμό στα προϊόντα μας προκειμένου να έχουμε και συναισθηματική ανταπόκριση και να ενδυναμώνουμε έτσι τη σχέση των προϊόντων με τους καταναλωτές».

Το LG G Flex διαθέτει ένα μοναδικό design που συνδυάζει τις πιο καινοτόμες δυνατότητες της LG τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην τεχνολογία. Η εργονομική, κάθετη κυρτή οθόνη 6 ιντσών του G Flex προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη αφού είναι σχεδιασμένη να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου και συνεπώς το ακουστικό και το μικρόφωνο βρίσκονται πιο κοντά στο αυτί και το στόμα αντίστοιχα, βελτιώνοντας την ένταση και την ποιότητα του ήχου. Ταυτόχρονα, ο κυρτός σχεδιασμός της συσκευής προσφέρει σταθερή αίσθηση στα χέρια του χρήστη και ασύγκριτη εμπειρία θέασης. Το G Flex έλαβε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές της επιτροπής των iF Awards για τη νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό των smartphones με την εισαγωγή του πρωτοποριακού Rear key στο πίσω μέρος της συσκευής, καθώς και του κυρτού σχεδιασμού, προσφέροντας στο smartphone όχι μόνο εργονομία αλλά και ποιότητα.

Οι κριτές του iF επίσης επαίνεσαν και το smartphone LG G2 για την υψηλή του καινοτομία και τον πρακτικό προσανατολισμό των χαρακτηριστικών του, ειδικά για το πλήκτρο Rear Key που θέτει πλέον τα κουμπιά ρύθμισης του ήχου στο πίσω μέρος της συσκευής. Ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς κουμπιά στα πλαινά μέρη, η χαρακτηριστική εμφάνιση του G2 μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις επιδόσεις του. Πέρυσι, το G2 έλαβε το Βραβείο “President’s Award of Good Design”, την κορυφαία διάκριση της Νότιας Κορέας για εξαίρετο σχεδιασμό.

Η τηλεόραση της LG ULTRA HD TV (μοντέλο 65LA970V) εντυπωσίασε τους κριτές με την εκπληκτική ποιότητα της εικόνας της, που σε συνδυασμό με το καλαίσθητο design και το πολύ λεπτό πλαίσιο, παραπέμπει σε κινηματογραφική οθόνη. Η LG ενσωμάτωσε ένα ακόμα συρόμενο ηχείο 4.1 που υποχωρεί αυτόματα όταν κλείνει η τηλεόραση. Αυτό το έξυπνα σχεδιασμένο ηχείο, αλλά και ο έντονος, υψηλής ποιότητας ήχος από τα υπόλοιπα ηχεία έκαναν την τηλεόραση ULTRA HD 65LA970V ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της LG.

Μερικά ακόμα προϊόντα της LG που βραβεύτηκαν στα iF Design Awards 2014 είναι τα παρακάτω:

- SoundPlate™ (μοντέλο LAP340), ένα κομψό ηχοσύστημα, με λεπτό, επίπεδο, μίνιμαλ σχεδιασμό που μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας κάτω από τις σύγχρονες premium τηλεοράσεις.

- Sound Bar (μοντέλο NB5530), μια λεπτή μπάρα με πάχος μόλις 35mm με premium εμφάνιση σε μαύρο ή ασημί χρώμα για να ταιριάζει διακριτικά σε κάθε σαλόνι.

- IPS 21:9 UltraWide monitor 34 ιντσών (μοντέλο 34UM95) μια οθόνη με διάφανη βάση (Crystal Float Stand) και σχεδιασμό CINEMA SCREEN.

- Ultra PC (μοντέλο 13Z940), με βάρος μικρότερο από 1 κιλό, απλό, ‘καθαρό’ σχεδιασμό και πλαίσιο πάχους μόλις 4.4mm.

- ARTCOOL Stylist Inverter V (μοντέλο A12IWK), ένα air conditioner που διαθέτει ένα μοναδικό δαχτυλίδι ήπιου φωτισμού LED, λειτουργία ροής αέρα 3D, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. - ARTCOOL Slim Inverter V (μοντέλο CA12RWK), που προσφέρει έναν επιτυχημένο συνδυασμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης με χαρακτηριστικά που προνοούν για την υγεία και εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως τα Active Energy Control, Energy Display και Plasmaster Ionizer Plus.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...