Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

To Samsung Gear Fit έλαβε το βραβείο "The Best Mobile Device" στο MWC 2014

Η συσκευή συνδυάζει το στιλ, το fitness και την άνεση,  προσφέροντας απόλυτη συνδεσιμότητα στον καταναλωτή


Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι το Gear Fit έλαβε το βραβείο “The Best Mobile Device” από την GSMA στο πλαίσιο των 19ων Βραβείων “Annual Global Mobile Awards” που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη. Η συγκεκριμένη βράβευση αναδεικνύει ότι το Gear Fit ήταν ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο φετινό MWC 2014.


Samsung Gear Fit

Το Samsung Gear Fit διαθέτει Super AMOLED οθόνη με ζωντανά χρώματα και σχεδιάστηκε σαν μια καμπύλη που αγκαλιάζει άνετα τον καρπό του καταναλωτή. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό fitness band, καθώς ενημερώνει συνεχώς τον χρήστη για ό,τι συμβαίνει στις Galaxy συσκευές του, όπως εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails, ξυπνητήρι και ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές, όπως το S-Planner. Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης μπορεί να είναι εν κινήσει, αλλά να παραμένει πάντα συνδεδεμένος. Τα εναλλασσόμενα λουράκια, σε χρώματα Μαύρο, Πορτοκαλί και Γκρι (Mocha Grey), διευκολύνουν τον χρήστη να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, αλλάζοντας την όψη του Gear Fit, σύμφωνα με το ντύσιμό του ή τη διάθεσή του, για κάθε τύπο δραστηριότητας.

Το κομψό Samsung Gear Fit περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας της “wearable” τεχνολογίας της Samsung και λειτουργεί ως ο προσωπικός προπονητής του χρήστη, προτείνοντας συμβουλές άσκησης και tips.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...