Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η ραγδαία ανάπτυξη των Social Media, οδηγεί στην ανάγκη εξεύρεσης εξειδικευμένων στελεχών

Εξειδικευτείτε επαγγελματικά σε σύγχρονα πεδία του Marketing και της Επικοινωνίας και διεκδικείστε δυναμικά νέες θέσεις εργασίας

Η ραγδαία ανάπτυξη και διείσδυση των Social Media όπως αποτυπώνεται στην ελληνική πραγματικότητα οδηγεί στην ανάγκη προσέλκυσης απόλυτα εξειδικευμένων στελεχών.

Το φαινόμενο της κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσεται με ταχύτητα και η αγορά της επικοινωνίας αναζητά εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο των Social Media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερο από το 38% των Ελλήνων, χρησιμοποιεί σήμερα τα Social Media και η ενασχόληση του κοινού διαρκώς γίνεται εντονότερη.

Το Mediterranean College αντιλαμβανόμενο τα μηνύματα των καιρών και την ανάγκη δημιουργίας απόλυτα εξειδικευμένων επαγγελματιών, προσφέρει το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Professional Diploma in Social Media, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ ή την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 60 ώρες (2 μήνες) και η παρακολούθηση δύο απογεύματα την εβδομάδα ή Σάββατα. Η διδασκαλία γίνεται στην Ελληνική.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου «Level 7 Professional Diploma in Social Media», NCFE (UK).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας, σε διευθυντικά στελέχη εταιριών, ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα καθώς και σε φοιτητές / απόφοιτους Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το Mediterranean College προσφέρει προνομιακά δίδακτρα για φοιτητές και εργαζόμενους στον κλάδο.

Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί εντός Νοεμβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr, e-mail: info@medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media: Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

  1. θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά θα διαφωνήσω ως προς την στελέχωση καθώς υπάρχουνε αρκετά νέα παιδιά που περιμένουν εκεί έξω την ευκαιρία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...