Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Διεθνής Εκδήλωση Τεχνολογικών & Επιχειρηματικών Συναντήσεων

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Industrial Technologies 2014


Το Δίκτυο Πράξη καλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της νανοτεχνολογίας, των προηγμένων υλικών και των βιομηχανικών διεργασιών να συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Τεχνολογικών-Επιχειρηματικών Συναντήσεων που διοργανώνει στις 11 Απριλίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. 



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου Industrial Technologies 2014 - Smart Growth through Research and Innovation που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει σημαντικούς εκπροσώπους βιομηχανιών, ερευνητικών κέντρων και εργαστηρίων που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως στο συγκεκριμένο χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες και προϊόντα, να προωθήσουν τη δική τους τεχνογνωσία και τεχνολογία, καθώς και να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους εταίρους για τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να αναζητήσουν συνεργάτες για συμμετοχή σε ερευνητικές κοινοπραξίες στον Ορίζοντα 2020, το νέο Πρόγραμμα-Πλαίσιο της ΕΕ για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με απαραίτητη την ηλεκτρονική εγγραφή μέχρι τις 9 Απριλίου: http://www.industrialtechnologies2014.eu/2014/01/register-to-the-brokerage-day/. Τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών συντονίζει από το Δίκτυο Πράξη, μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Απόστολο Δημητριάδη στο 2310 55279
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...