Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Οffice 365 επιλέγει η δικηγορική εταιρεία «Κελεμένης & Συνεργάτες»

Microsoft Office 365 Logo
 (Photo credit: Microsoft Sweden)

Μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, η «Κελεμένης & Συνεργάτες» (“Kelemenis & Co”) αποφάσισε την υιοθέτηση του Office 365 της Microsoft, προκειμένου να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια και να προσφέρει στους συνεργάτες της αποτελεσματικά εργαλεία που ενισχύουν τις δυνατότητες συνεργασίας και ενδυναμώνουν την παραγωγικότητα.


Βασική επιδίωξη της δικηγορικής εταιρείας αποτελούσε η δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επικοινωνίας και συνεργασίας, έτσι ώστε ο χώρος και ο χρόνος να μην αποτελούν εμπόδια στην παραγωγικότητα. Επίσης, υπήρχε ανάγκη λύσης των προβλημάτων αξιοπιστίας που παρουσίαζε η προηγούμενη υποδομή. Παράλληλα, αναζητήθηκε μια λύση που να διατηρήσει την επένδυση σε χαμηλά κόστη και να εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετάβαση.
Η απάντηση στις παραπάνω ανάγκες δόθηκε μέσω του Office 365, το οποίο κρίθηκε ως η ιδανική λύση για τη δικηγορική εταιρεία «Κελεμένης & Συνεργάτες», καθώς θα της επέτρεπε να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της, διατηρώντας το κόστος της επένδυσης σε χαμηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα επιλέχθηκε το Microsoft Office 365 Enterprise E3, ενώ η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Prosys, που εντάσσεται στο δίκτυο συνεργατών της Microsoft.

Η μετάβαση της «Κελεμένης & Συνεργάτες» στο cloud της Microsoft έχει αποφέρει πολύ σημαντικά οφέλη, καθώς αύξησε τις επιδόσεις των συνεργατών της, εξασφαλίζοντας μέσω της τεχνολογίας του cloud ένα αξιόπιστο περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρισκόντουσαν είτε στο γραφείο είτε εκτός.

«Οι λύσεις Cloud της Microsoft έδωσαν στο γραφείο μας, την αναγκαία για εμάς δομή και ασφάλεια για τις υποδομές μας. Σε σύγκριση με το παρελθόν, έχουμε τώρα καθησυχαστεί αναφορικά με την αξιοπιστία και την συνέπεια των πληροφορικών συστημάτων μας», δήλωσε ο Γιάννης Κελεμένης, διευθύνων εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Κελεμένης & Συνεργάτες. «Οι λύσεις Cloud της Microsoft είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν όλες τις λειτουργικές ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για ένα μικρό γραφείο είτε για μια πολυεθνική επιχείρηση. Οι πελάτες μας μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να φανούν ανταγωνιστικοί, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες στην πιο συμφέρουσα πρόταση της αγοράς», δήλωσε ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Microsoft.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...