Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η LG αναπτύσσει το νέο LG G Watch με λειτουργικό Android Wear

Σε στενή συνεργασία με την Google
Τα νέα Wearables της Google με πλατφόρμα Android, κάνουν ντεμπούτο στην συσκευή της LG


Η LG Electronics (LG) συνεργάζεται με την Google για την παραγωγή του νέου LG G Watch που θα διαθέτει Android WearTM, επεκτείνοντας έτσι την πλατφόρμα του Android στα wearables. Το LG G Watch θα είναι συμβατό με μία ευρεία γκάμα smartphones με λειτουργικό Android. Θα παρουσιάζει σχετική πληροφόρηση στους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή πολλά διάφορετικά πράγματα ακριβώς όποτε χρειαστούν ή όποτε απλά πουν “Ok Google”. Ως ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Google γι’ αυτό το νέο gadget, η LG σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρώτο της ρολόι που θα διαθέτει το Android Wear το δεύτερο τρίμηνο του 2014.


Το νέο LG G Watch με λειτουργία Android Wear θα είναι πολύ εύχρηστο για τους έμπειρους προγραμματιστές και ταυτόχρονα θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία Google στους χρήστες. Οι ειδικοί της LG εργάστηκαν στενά με την Google από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του για να εξασφαλίσουν ότι το LG G Watch θα είναι απόλυτα συμβατό με το Android Wear. Πρόκειται άλλωστε για την τέταρτη συσκευή της LG που αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με την Google, ακολουθώντας το Nexus 4, το Nexus 5 και το LG G Pad 8.3 Google Play Edition.

«Η ευκαιρία να δουλέψουμε με την Google για τη δημιουργία του LG G Watch, ήταν η τέλεια ευκαιρία για την LG να ξεπεράσει πραγματικά τα εμπόδια στα πεδία του σχεδίου και της μηχανικής», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Με το LG G Watch, η LG συνεχίζει να χαράσσει τις τάσεις στον τομέα των wearables, ακολουθώντας τα βήματα του πρώτου στον κόσμο 3G Touch Watch Phone το 2009 και το Prada Link το 2008. Είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι μία καλά σχεδιασμένη συσκευή έχει τη δυναμική να κατακλύσει την smart wearable αγορά».

Επιπλέον πληροφορίες για το LG G Watch με λειτουργικό Android Wear, συμπεριλαμβανομένων προδιαγραφών για το hardware, θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...