Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Ψυχαγωγία χωρίς όρια με την προσθήκη των νέων εφαρμογών GOCAR ΤV και COMEDYLAB στις LG Smart TVs

 Η LG Electronics εμπλουτίζει την πλούσια σε περιεχόμενο πλατφόρμα Smart TV που ενσωματώνεται στις τηλεοράσεις της. Δύο νέες εφαρμογές, το GOCAR TV και το COMEDYLAB εγγυώνται αμέτρητες ώρες δράσης και γέλιου, εμπλουτίζοντας την καθημερινή τηλεοπτική ψυχαγωγία του κατόχου LG Smart TV.
Η εφαρμογή GOCAR TV προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο θέασης στην οθόνη της τηλεόρασης όλων των νέων μοντέλων αυτοκινήτου, σημαντικών στιγμών από την ιστορία της αυτοκίνησης, εντυπωσιακών στιγμιότυπων από τα πρωταθλήματα της Formula 1, του WRC κ.α. Μέσω της διαδραστικής εφαρμογής, ο θεατής και φίλος του αυτοκινήτου αποκτά πρόσβαση σε περισσότερα από 2.500 videos σε ανάλυση HD 720p και χωρισμένα ανά κατηγορίες, ώστε να διευκολύνεται στην επιλογή του περιεχομένου που τον ενδιαφέρει. Ο αριθμός των διαθέσιμων videos εμπλουτίζεται σε καθημερινή βάση από τo ελληνικό site αυτοκινήτου gocar.gr.
Το COMEDYLAB είναι η εφαρμογή του γνωστού ελληνικού site comedylab.gr και αποτελεί τον No1 προορισμό για πρωτότυπα κωμικά βίντεο στο Internet. Προβάλλει τη δουλειά ανεξάρτητων δημιουργών που παρουσιάζουν τη νέα γενιά κωμωδίας και εχει γίνει στα δυο χρόνια λειτουργία του το πιο δημοφιλές βίντεο για τα νεανικά κοινά. Οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές γνωστές σειρές που είναι ιδιαίτερα αγαπητές από το κοινό, όπως το Μπραφ, Στο μυαλό του Σίλα, Sketch Show και το One Night Standup. Η εφαρμογή προβάλλει καθημερινά νέα κωμικά video, προσφέροντας μοναδικές στιγμές γέλιου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι  η πλατφόρμα Smart TV προσφέρει στους κατόχους των LG Smart TV περισσότερες από 1.200 εφαρμογές, συνεχώς αυξανόμενο premium περιεχόμενο και ευκολότερο χειρισμό  της τηλεόρασης, χάρη στο χειριστήριο Magic Remote.
Με την προσθήκη των εφαρμογών GOCAR TV και COMEDYLAB η LG προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας στους χρήστες της Smart TV, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...