Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MICRO PIEZO


Το 2013 σηματοδοτεί τα 20 χρόνια από το λανσάρισμα του Epson Stylus 800, του πρώτου εκτυπωτή, ο οποίος λειτουργεί με τεχνολογία Micro Piezo.

Πως η Epson έφερε την επανάσταση στον Κόσμο της Εκτύπωσης
Η Epson έφερε επανάσταση στον χώρο των εκτυπώσεων εκπαιδεύοντας και καλλιεργώντας στους καταναλωτές την ανάγκη εκτύπωσης φωτογραφιών και εγγράφων στο σπίτι, πιο εύκολα και γρήγορα, από ποτέ.

Η τεχνολογία Micro Piezo χρησιμοποιείται σε όλους τους εκτυπωτές inkjet της Epson, για εφαρμογές από το σπίτι μέχρι την βιομηχανία.
Τον Μάρτιο του 1993, η Epson λανσάρισε τον Epson Stylus 800, τον πρώτο inkjet εκτυπωτή με τεχνολογία Micro Piezo.
Σήμερα, η Epson σηματοδοτεί 20 χρόνια πορείας χρησιμοποιώντας αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Τι είναι η τεχνολογία Micro Piezo?
Η τεχνολογία Micro Piezo είναι μία αυθεντική τεχνολογία inkjet, η οποία δημιουργήθηκε από την Epson. Ουσιαστικά εφαρμόζοντας ηλεκτρική τάση σε ένα πιεζο-ηλεκτρικό στοιχείο, αυτό αλλάζει το σχήμα του με αποτέλεσμα την προώθηση της μελάνης.

Πλεονεκτήματα των κεφαλών Micro Piezo
Μηχανικά ελεγχόμενες κεφαλές χωρίς χρήση θερμότητας
Προηγμένη ευελιξία μελάνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευρεία γκάμα μελανιών, καθιστώντας τη κατάλληλη για εφαρμογές στο σπίτι, στο εμπόριο αλλά και στη βιομηχανία.
Εξαιρετική Αντοχή. Ιδανικό για χρήση σε επιχειρήσεις, εμπόριο και βιομηχανία.

Ακριβής έλεγχος σταγόνας μελάνης
Αξεπέραστη ποιότητα εικόνας. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Μεταβλητού Μεγέθους Σταγόνας (MSDT) και άλλες τεχνολογίες, επιτυγχάνονται υπέροχες διαβαθμίσεις χρώματος.
Υψηλή ταχύτητα. Κάθε ακροφύσιο ψεκάζει πάνω από 40,000 φορές/δευτ.

Τεχνολογική Ανάπτυξη με ματιά στο μέλλον
Ο Πρόεδρος της Epson κ. Minori Usui, οραματίστηκε το μέλλον της τεχνολογίας Micro Piezo με την δημιουργία της πρώτης ομάδας ανάπτυξης. Το όραμα άρχισε να γίνεται πραγματικότητα με την δημιουργία της κεφαλής TFP το 2007.
Ο κ. Minori Usui, πίστευε ότι η ικανότητα της τεχνολογίας Micro Piezo να διαχειρίζεται μεγάλη γκάμα μελανιών, θα επέτρεπε την εφαρμογή της σε εμπορικές και βιομηχανικές χρήσεις.

Εμπόριο & Βιομηχανία
Η ευελιξία και αξιοπιστία των κεφαλών Micro Piezo καθιστούν τη χρήση τους ιδανική για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Έτσι, καλύπτονται οι ανάγκες των πελατών μας για πιο γρήγορη, αποτελεσματική και πιο προσωποποιημένη χρήση.

Επαγγελματικές Εκτυπώσεις
Η Epson θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ την τεχνολογία Micro Piezo προκειμένου να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις επαγγελματικές εκτυπώσεις, ιδιαίτερα μετά το λανσάρισμα της σειράς Ink Tank System.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...