Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός της ESET Hellas με δώρο 10 ESET Smart Security 6 και 10 ESET Mobile Security

Την ευκαιρία να κερδίσουν από μία άδεια ESET Smart Security 6 ή ESET Mobile Security θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνει η ESET Hellas σε συνεργασία με το free press περιοδικό τεχνολογίας i-TECH4U. Ο διαγωνισμός που έχει ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουνίου 2013 και θα αναδείξει συνολικά 20 νικητές, που θα θωρακίσουν τις φορητές τους συσκευές από τις απειλές για ένα ολόκληρο χρόνο.
 
Για τη συμμετοχή  στο διαγωνισμό αρκεί ένα «Like» στη σελίδα της ESET Hellas στο Facebook (www.facebook.com/esetgr ) ή στη σελίδα του i-TECH4u στο Facebook (www.facebook.com/itech4u ) και η δήλωση των στοιχείων του συμμετέχοντα. Για ακόμα περισσότερες συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μοιραστούν τον διαγωνισμό με τους φίλους τους στο facebook, κερδίζοντας αυτόματα μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στις σελίδες: http://www.eset.com/gr/facebook_competition και http://www.itech4u.gr/bonus-time/item/4822-eset-may-13-contest.
Το ESET Smart Security 6 αποτελεί τη νέα γενιά λύσης ασφαλείας που, χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα, προσφέρει ακόμη καλύτερη ανίχνευση, βελτιωμένη λειτουργία εξουδετέρωσης και ταχύτερη σάρωση των απειλών. Επιπλέον, η λειτουργία Anti-Theft επιτρέπει τον εντοπισμό και την παρακολούθηση ενός φορητού υπολογιστή που έχει κλαπεί, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία Anti-Phishing προσφέρει σύνθετη προστασία ενάντια στην κλοπή ψηφιακών ταυτοτήτων. Τέλος, η εφαρμογή ESET Social Media Scanner προφυλάσσει τους χρήστες του Facebook από κακόβουλο περιεχόμενο, προστατεύοντας το προφίλ τους, το χρονολόγιο τους, τις ενημερώσεις και τα προσωπικά μηνύματα, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι.
Το ESET Mobile Security συνδυάζει την πανίσχυρη μηχανή σάρωσης με εξελιγμένο antispam και τεχνολογία κατά της κλοπής (Anti-Theft), ενώ διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά προστασίας από απειλές, χαμηλή κατανάλωση πόρων, καθώς και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας. Αποτελεί μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για smartphones, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο σε φορητές συσκευές Windows Mobile, Symbian, Android και Android Tablet.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...