Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Η Google ρίχνει την τιμή του Google Drive

Το νέο αντίτιμο του 1ΤΒ, μόλις 10 δολάρια τον μήνα


Η Google ρίχνει το μηνιαίο κόστος για το Google Drive από σήμερα. Οποιοσδήποτε χρήστης ήδη έχει 15GB δωρεάν, αλλά τώρα μπορεί με 1.99 δολάρια (αρχικά ήταν στα 4.99 δολάρια), να «ανέβει» κλίμακα στα 100GB. Η πιο ελκυστική προσφορά, πάντως, βρίσκεται στο μέγεθος του 1 ΤΒ, το οποίο από τα 49.99 δολάρια το μήνα καταβαραθρώνεται στα 9.99!


Image representing Dropbox as depicted in Crun...
Image via CrunchBase
Όπως είναι ήδη γνωστό στους χρήστες της εταιρίας, η χωρητικότητα του Drive ισχύει συνολικά και για άλλες υπηρεσίας που προσφέρονται, όπως το Gmail και οι Google+ φωτογραφίες. Σύμφωνα με την ίδια την Google, με 1ΤΒ χωρητικότητα «θα μπορούσατε να παίρνετε δύο selfie φωτογραφίες την ημέρα για 200 χρόνια και θα σας έμενε και έξτρα χώρος». Αν, βέβαια, για οποιονδήποτε λόγο κάποιος χρήστης χρειάζεται παραπάνω από 1ΤΒ, υπάρχουν και τα “πλάνα” από 10ΤΒ (99 δολάρια/μήνα) και πάνω.

Προφανώς, η Google, δεν το κάνει αυτό από την καλή της την καρδιά. Ο απώτερος σκοπός είναι να έχει χαμηλότερες τιμές από το δημοφιλές Dropbox το οποίο στοιχίζει 9.99 δολάρια το μήνα για “μόνο” 100GB, ενώ τα 500GB κοστίζουν $49.99.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...