Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Νέα Έκδοση ESET Cyber Security για προστασία των Mac

Η προηγμένη λειτουργία Anti-Phishing και το ESET Social Media Scanner προστατεύουν τους χρήστες των Mac και τα δεδομένα τους εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις


Τη νέα, βελτιωμένη έκδοση των λύσεων ESET Cyber Security Pro και ESET Cyber Security ανακοίνωσε η ESET®, οι οποίες προσθέτουν ακόμη περισσότερα επίπεδα προστασίας στις ενσωματωμένες δυνατότητες που διαθέτει η Apple για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.


Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η νέα λειτουργία Anti-Phishing για εκτεταμένη προστασία από επιθέσεις σε πολλαπλές πλατφόρμες (cross-platform) και το ESET Social Media Scanner που προφυλάσσει τους χρήστες στο Facebook και στο Twitter. Οι λύσεις ESET Cyber Security και ESET Cyber Security Pro είναι πλήρως συμβατές με το πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Apple, OS X Mavericks (10.9).

«Γρήγορες, με κορυφαίες επιδόσεις και αποδόσεις, οι νέες λύσεις ασφάλειας για την πλατφόρμα Mac επιβαρύνουν ελάχιστα το σύστημα και εγκαθίστανται πανεύκολα, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία που οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος Mac αναμένουν από εμάς», σημειώνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμπεριλάβαμε την αποδεδειγμένη τεχνολογία που διαθέτουν οι λύσεις της ESET για πλατφόρμες Windows και Mobile για ασφάλεια ενάντια στις επιθέσεις phishing. Παράλληλα, προσφέρουμε το εργαλείο μας για σάρωση των social media με πολλές λειτουργίες, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη προστασία των δεδομένων τους όταν χρησιμοποιούν το Twitter και το Facebook».

Οι λύσεις ESET Cyber Security Pro και ESET Cyber Security διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο τους χρήστες Mac και τις συσκευές τους ενάντια στην υποκλοπή ταυτότητας και δεδομένων. Xάρη στην προηγμένη λειτουργία Anti-Phishing oι λύσεις της ESET για Mac ανιχνεύουν κυβερνοεπιθέσεις ή απόπειρες για υποκλοπή ευαίσθητων δεδομένων όπως usernames, passwords, λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα, στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών, που πραγματοποιούν πλασματικές ιστοσελίδες που εμφανίζονται ως νόμιμες.

Το 2013, η ESET εμπόδιζε απόπειρες για phishing που στόχευαν σε δεδομένα περίπου 45.000 χρηστών ημερησίως. Επιπλέον, η λειτουργία διακρίθηκε στις αρχές του έτους με το «Χρυσό Βραβείο» από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών AV-Comparatives, έχοντας αποκλείσει το 99 % των ιστότοπων phishing.

Οι νέες λύσεις ESET Cyber Security Pro και ESET Cyber Security διαθέτουν μία σειρά βελτιωμένων λειτουργιών και ρυθμίσεων ώστε να προσφέρουν στο χρήστη τη γνώριμη αίσθηση της εμπειρίας εργασίας σε Mac, διατηρώντας παράλληλα τις υψηλές επιδόσεις. Επίσης, οι λύσεις εμποδίζουν την εξάπλωση του malware σε άλλους υπολογιστές χάρη σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται καθημερινά, ενώ αποτρέπουν και απειλές που προορίζονται για τις πλατφόρμες Windows και Linux, οι οποίες μπορεί να μολύνουν συστήματα που βασίζονται σε Windows στο δίκτυο ενός χρήστη Mac.

Η αύξηση του κακόβουλου λογισμικού σε Mac αναλύεται διεξοδικότερα στο microsite της ESET στο άρθρο «Straight Facts about Mac Malware». Όπως επιβεβαιώνει και ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών λογισμικού ασφαλείας AV-Comparatives, καθώς μεγαλώνει ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Mac, οι κυβερνοεγκληματίες στοχεύουν όλο και περισσότερο αυτή την πλατφόρμα. Σε ότι αφορά στην αντιμετώπιση του ζητήματος, οι υπεύθυνοι των δοκιμών ανακήρυξαν το ESET Cyber Security Pro ως «εξαιρετική λύση anti-malware για Mac OS X. ».

«Σχεδιασμένες για Mac, οι λύσεις ESET Cyber Security προσφέρουν στο χρήστη ένα ευχάριστο και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας διατηρώντας την υψηλή απόδοση του Mac, με ομαλές και σύντομες σαρώσεις, ελάχιστη κατανάλωση πόρων, χωρίς να επηρεάζουν την απόδοση της συσκευής» τονίζει ο Mario Turner, Product Manager για τη σειρά Cyber Security.

Παράλληλα, η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση μίας προηγμένης έκδοσης του ESET Social Media Scanner για την προστασία των χρηστών και των επαφών τους από κακόβουλο λογισμικό κατά τη περιήγησή τους στο Facebook και στο Twitter, με τη χρήση on-demand και αυτόματων σαρώσεων των λογαριασμών. Εκτός από την προστασία τους ενάντια σε πιθανά ανεπιθύμητο περιεχόμενο και εφαρμογές, το ESET Social Media Scanner βοηθά επίσης τους χρήστες να διαχειριστούν τις ρυθμίσεις απορρήτου και προτείνει βελτιώσεις. Το χαρακτηριστικό αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο των ευρημάτων μίας πρόσφατης έρευνας της Harris Interactive, σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από τους μισούς χρήστες των social media στις ΗΠΑ δεν είναι εξοικειωμένοι με τις πολιτικές προστασίας προσωπικών στοιχείων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...