Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Η υπηρεσία πληρωμών μέσων κινητού Orange Cash NFC λανσάρεται σε Στρασβούργο και Καέν

Η Orange και η Visa Europe ανακοίνωσαν πρόσφατα το εμπορικό λανσάρισμα της Orange Cash σε Στρασβούργο και Καέν, δύο από τις πόλεις με το υψηλότερο ποσοστό χρήσης ανέπαφων πληρωμών στη Γαλλία. Με αυτό το λανσάρισμα, η Orange γίνεται ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία που προσφέρει υπηρεσίες ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού στους συνδρομητές του.


Μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλής λύση πληρωμών μέσω κινητού


Η εφαρμογή Orange Cash λειτουργεί σαν ένα «κινητό πορτοφόλι», παίρνοντας τη μορφή μιας προπληρωμένης κάρτας Visa σε ένα τηλέφωνο. Προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματα των ανέπαφων πληρωμών Visa, οι συνδρομητές της Orange που διαθέτουν smartphone NFC συμβατό με την Orange Cash θα πρέπει να επισκεφθούν ένα κατάστημα Orange. Μόλις κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους, οι χρήστες μπορούν με μερικά κλικ να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, χωρίς υποχρεώσεις και γραφειοκρατία.

Η εφαρμογή Orange Cash βασίζεται σε έναν προπληρωμένο λογαριασμό τον οποίο μπορούν να γεμίσουν οι χρήστες μέσω οποιαδήποτε χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους όπως ένα οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι, σε οποιοδήποτε κατάστημα στον κόσμο δέχεται ανέπαφες πληρωμές Visa. Για να ολοκληρώσει μια αγορά, ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει το κινητό του μπροστά από το τερματικό που δέχεται τέτοιου τύπου συναλλαγές. Για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε πληρωμής άνω του ορίου (ποικίλει ανάλογα τη χώρα), απαιτείται η εισαγωγή κωδικού που έχει ορίσει ο ίδιος ο χρήστης, ο οποίος μπορεί επίσης να δει τις συναλλαγές του σε πραγματικό χρόνο και να ελέγχει το υπόλοιπο του λογαριασμού του που ανανεώνεται άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...