Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η WIND παρουσιάζει τις τρεις πρώτες δικές της εφαρμογές για Smartphones

Δυναμική είσοδο στην αγορά των mobile applications κάνει η WIND παρουσιάζοντας τις τρεις πρώτες νέες εφαρμογές αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία σχεδιάζει πολλές ακόμη εφαρμογές οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες στους χρήστες των Smartphones και που εντάσσονται στις ευρύτερες κατηγορίες της Ψυχαγωγίας, του Self Care (χρηστικές εφαρμογές) και των Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας.

Οι τρεις νέες εφαρμογές WIND είναι δωρεάν για τους χρήστες iphone και Android Smartphones και τους δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται με εύκολο τρόπο την κίνηση data από το κινητό τους, να εντοπίζουν το κοντινότερο κατάστημα WIND και να βλέπουν live τις προσφορές του, καθώς και να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες ειδοποίησης κλήσης και τηλεφωνητή. Συγκεκριμένα:

Internet. Μέσα από την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να θέτουν όρια όσον αφορά στη χρήση του Internet από το smartphone τους, να λαμβάνουν ειδοποίηση με την ολοκλήρωση της κατανάλωσης, να ενεργοποιούν εύκολα μηνιαία πακέτα Mobile Internet της WIND και να μηδενίζουν τους μετρητές όποτε επιθυμούν. Με την εφαρμογή αυτή η χρήση των data γίνεται απόλυτα ελεγχόμενη ως προς το κόστος.

Με την εφαρμογή «Καταστήματα WIND» οι χρήστες εντοπίζουν το πλησιέστερο κατάστημα WIND μέσω του GPS της συσκευής τους και βλέπουν «ζωντανά» τις πιο hot προσφορές του καταστήματος, με συνεχή ανανέωση και ενημέρωση. Η εφαρμογή δείχνει στο χάρτη την ακριβή τοποθεσία του καταστήματος με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.

Η εφαρμογή «Call Manager» επιτρέπει με απλό τρόπο την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της ειδοποίησης κλήσεων, με ενημέρωση του καλούντα ή όχι, τη διαχείριση της προώθησης κλήσεων προς τον τηλεφωνητή καθώς και τη συνδυασμένη υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων και τηλεφωνητή σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα του χρήστη. (Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Android Smartphones)

Οι νέες WIND εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν στο Android Market και σύντομα στο App Store. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.com.gr ή και τηλεφωνικά καλώντας δωρεάν το 1231 το Τμήμα Εξυπηρέτησης χρηστών Smartphones, 24 ώρες το 24ωρο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...