Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Google Transit στην Αθήνα

Mε μεγάλη επιτυχία και θερμή υποδοχή του επιβατικού κοινού ολοκληρώθηκαν οι εκπλήξεις που ετοίμασε για το κοινό η Google για να υποδεχτεί το Google Transit στην Αθήνα.

Στη γιορτινή αυτή «πρεμιέρα» του Google Transit για την Αθήνα, η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν μεγάλος. Η Google με μία σειρά ενεργειών έδωσε μία ευχάριστη νότα στις καθημερινές διαδρομές του κοινού.

Μπαλόνια, mascots, Google δώρα, infopoints, photobooth, αστικές συγκοινωνίες «ντυμένες» Google και ένα ενθουσιώδες κοινό ήταν η συνταγή της επιτυχίας για την πρεμιέρα του Google Τransit.

Η εφαρμογή Google Transit, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) και στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, βοηθώντας το επιβατικό κοινό αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας να βρουν και να επιλέξουν την καλύτερη διαδρομή με τη χρήση αστικών συγκοινωνιών (λεωφορείο, μετρό, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, τραμ, προαστιακός).

Η πληροφόρηση Transit είναι διαθέσιμη δωρεάν στη διεύθυνση maps.google.gr/transitathens, ενώ είναι προσβάσιμη τόσο στους Χάρτες της Google στο διαδίκτυο, όσο και στην εφαρμογή Χαρτών της Google για κινητά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...