Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

DANCE FOR A CAUSE στο διαδικτυακό κανάλι mymusicwall.com

danceImage by Dino ahmad ali via FlickrΠρόσφατα δημιουργήθηκε στο διαδικτυακό κανάλι mymusicwall.com μια ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη αποκλειστικά σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες.! Η πιο πρόσφατη αυτών είναι η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με αντικειμενικό σκοπό να στηρίξουμε άτομα που πάσχουν από καρκίνο (παιδιά και ενήλικες). Το κανάλι μας ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε εκεί και τις δύο μέρες βιντεοσκοπώντας πολλά από τα χορευτικά δρώμενα. Δείτε το πρώτο βίντεο στο οποίο μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του mymusicwall.com η ΥΒΟΝΗ, δημιουργός μαζί με την ΝΑΟΜΙ του ανθρωπιστικού οργανισμού FEELING HUMAN, καθώς και πολλά χορευτικά πλάνα από CAPOEIRA, PILLATES, YOGA. Θα ακολουθήσει εντός των ημερών και δεύτερο βίντεο για το οποίο και θα ενημερωθείτε.

DANCE FOR A CAUSE http://www.mymusicwall.com/dance_for_a_cause_sef_.html?r=20110911085051

ΘΕΑΤΡΟ

ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ: Ανατρεπτική Κωμωδία του Μπάμπη Τσικλιρόπουλου. Πρωταγωνιστούν:Σταμάτης Τζελέπης, Μαρία Δρακοπούλου, Σωτήρης Αντωνίου, Τάσος Τσάκωνας. Δείτε τα πλάνα από την επίσημη πρεμιέρα! Προλογίζει ο γνωστός κριτικός θεάτρου κ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ . http://www.mymusicwall.com/nefra_premiera.html?r=20111006120003

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Πλάνα από το εξαιρετικό μουσικό έργο του Πασχάλη Τόνιου αυτή τη φορά από τους πρόποδες της Ακρόπολης.
Αφηγητής ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ http://www.mymusicwall.com/tonios_pnyka_.html?r=20110909202544
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...