Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το διεθνές δίκτυο Alliott Group λανσάρει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

Αναβαθμίζοντας με τη βοήθεια της τεχνολογίας τον έντυπο οδηγό των μελών της, το δίκτυο Alliott Group, δημιούργησε μία εφαρμογή για φορητές συσκευές που κυριολεκτικά τοποθετεί τα μέλη της πλάι σε κάθε πελάτη τους και σε κάθε δυνητικό τους πελάτη. Με αυτή την εφαρμογή η διαδικασία εύρεσης συνεργατών του Alliott Group ανά τον κόσμο γίνεται άμεση και αποτελεσματική.

Με στόχο τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας, η εφαρμογή δεν περιορίζεται στην απλή καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας των ανεξάρτητων εταιρειών- μέλη του δικτύου, αλλά παρουσιάζει μία πληθώρα νέων, ανακοινώσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίες στελεχών των μελών, λεπτομέρειες για τις δράσεις του Παγκοσμίου Διοικητικού Συμβουλίου, βιντεοσκοπημένα και ηχογραφημένα θέματα επικαιρότητας κ.α.

«Η δημιουργία νέων τρόπων επικοινωνίας με τα μέλη μας δωρεάν και γρήγορα είναι υψίστης σημασίας για το Alliott Group και η συγκεκριμένη εφαρμογή θα παίξει καίριο ρόλο στη διαδραστικότητα και την αμεσότητα των μελών με το δίκτυο και με τους πελάτες του» τόνισε ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alliott Group και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Kleopas Alliott.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...