Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

H LG έλαβε τον τίτλο ‘Global Technology Innovator 2013’

Η επιτροπή τίμησε 17 προϊόντα της LG με το βραβείο Plus X Award

LG Electronics (LG) παρέλαβε ένα ειδικό βραβείο ως Global Technology Innovator 2013, στην εκδήλωση Plus X Award Night, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας. Το βραβείο Plus X Award είναι ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία καινοτομίας για την τεχνολογία, τα σπορ και το lifestyle και αποτελεί πιστοποιητικό έγκρισης για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι η πρώτη φορά στη δεκάχρονη πορεία του θεσμού των Plus X Award που τα βραβεία απονεμήθηκαν σε 17 προϊόντα ενός μόνο κατασκευαστή. Τα προϊόντα της LG, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το κορυφαίο smartphone Optimus G και η πρώτη παγκοσμίως Ultra HD TV 84 ιντσών, ήταν οι μεγάλοι νικητές στις κατηγορίες Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός, Οικολογία και Ευκολία Χρήσης.
«Είμαστε πολύ ευτυχείς που κερδίσαμε τόσα βραβεία. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε προϊόντα που θα θέσουν νέα πρότυπα όσον αφορά την απόδοση, το σχεδιασμό και τη συμβατότητα με το περιβάλλον. Το βραβείο Global Technology Innovator Award και τα βραβεία Plus X Awards αποτελούν τηναπόδειξη της προσπάθειας μας», δήλωσε ο κ. Kiju Song, CEO της LG Electronics Germany, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία κατά τη διάρκεια της τελετής. «Τα νέα μας προϊόντα αποδεικνύουν ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν, ενώ παράλληλα κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες σε καθημερινή βάση. Αυτός είναι και ο σκοπός της LG».
Τα κύρια προϊόντα της LG που έλαβαν το βραβείο Plus X Award είναι τα εξής:
ULTRA HD TV για την Ανώτερη Ποιότητα Εικόνας
Η τηλεόραση ULTRA HD TV 84LM960V παρέλαβε πληθώρα βραβείων στις κατηγορίες Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευχρηστία. Με οθόνη 84 ιντσών (213.4 εκ.), είναι η πρώτη ULTRA HD TV παγκοσμίως που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης και αμέτρητες λειτουργίες που βελτιώνουν την άνεση και την ευκολία χρήσης. Με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες Full HD TV, η LG ULTRA HD TVδημιουργεί μια απίστευτη ποιότητα εικόνας.
LG Optimus G, το premium smartphone
Το LG Optimus G smartphone έχει κερδίσει πολλούς χρήστες παγκοσμίως από τα τέλη του 2012 και τώρα κέρδισε και την επιτροπή των Plus X Award. To premium smartphone βραβεύτηκε με υψηλές διακρίσεις στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης. Είναι το πρώτο LG smartphone με οθόνη True HD IPS Plus 4,7 ιντσών, η οποία προσφέρει εξαιρετική εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, το Optimus G περιλαμβάνει κάμερα 13MPγια εντυπωσιακές φωτογραφίες καθώς και το πρωτοποριακό Gorilla® Glass 2 στην μπροστινή και πίσω πλευρά της συσκευής, παρέχοντας στο smartphone την απόλυτη προστασία από τις γρατζουνιές.
Φιλικό προς το περιβάλλον Side-By-Side ψυγείο LG GS9366NECZ
Στην κατηγορία των  Οικιακών Συσκευών, το ψυγείο ντουλάπα side-by-side GS9366NECZ παρέλαβε διακρίσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Χάρη στην τεχνολογία Linear Compressor της LG, το ψυγείο ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α++, και εξοικονομώντας 40% περισσότερη ενέργεια απ’ ότι αντίστοιχες συσκευές που ανήκουν στην κλάση Α. Το GS9366NECZ είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που διευκολύνουν το χρήστη όπως η διπλή σχεδίαση Door-in-Door, όπου το ψυγείο μπορεί να ανοίξει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας στους καταναλωτές γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα τους σνακ και τα ποτά χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ανοίγει την πόρτα του ψυγείου. Με λιγότερη απώλεια ψύξης, τα φαγητά παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η ενεργειακή κατανάλωση μειώνεται σημαντικά.
ΕΑ93 Monitor με αναλογία Ultra Wide
To ΕΑ93 Ultra Wide Monitor είναι το πρώτο monitor παγκοσμίως με αναλογία 21:9. Η οθόνη 29 ιντσών (73,6 εκ.) όχι μόνο προσφέρει άφθονο χώρο για την προβολή εγγράφων, εικόνων και βίντεο, αλλά εμπεριέχει και τη λειτουργία four-screen split ενώ επίσης καλύπτει πλήρως τη χρωματική παλέτα sRGB. Σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τα ολοζώντανα χρώματα, το monitor προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες λειτουργίες πολυμέσων, οι οποίες είναι ιδανικές για το γραφείο και το σπίτι.
Plus X Award: Πιστοποίηση έγκρισης για μάρκες υψηλής ποιότητας
Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, η επιτροπή των Plus X Award, η οποία απαρτιζόταν από γνωστούς και ανεξάρτητους δημοσιογράφους εμπορίου και προσωπικότητες από 25 εταιρίες, αποφάσισε για τους νικητές του Plus X Award. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα καινοτόμα και βιώσιμα προϊόντα με εξαίρετη τεχνολογία, ξεχωριστό σχεδιασμό και απλές λειτουργίες. Επιπλέον, η επιτροπή έλαβε υπ’ όψιν την εργονομία, την οικολογία και τη λειτουργικότητα.
Στην Οικιακή Ψυχαγωγία και στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης, τα προϊόντα της LG που έλαβαν το βραβείο Plus X Award είναι τα εξής:

  • LG Smart TV 55LA8609 
  • LG Smart TV 55LA7909  

Στις κατηγορίες Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης:

  • LG Soundbar NB4530A
  • LG Audio System CM3430W 
  • LG Portable Speaker ND8630

 Στις κατηγορίες Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης:

  • LG Blu-ray Player BP730
  • LG ULTRA HD TV 84LM960

Για τα Monitors τα προϊόντα της LG που έλαβαν το βραβείο Plus X Award είναι τα εξής:

  • LG Monitor 29EA93 στις κατηγορίες Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης
  • LG Monitor 23ET83 στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευκολία
  • LG Monitor HECTO στις κατηγορίες Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα και Σχεδιασμός

Για τις Οικιακές Συσκευές τα προϊόντα της LG που έλαβαν το βραβείο Plus X Award είναι τα εξής:

  • LG Πλυντήριο - Στεγνωτήριο F1695RD στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Ευκολία Χρήσης και Οικολογία
  • Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ LG HomBot Square 3.0 (VR6270LVMB) στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός, Ευκολία Χρήσης και Λειτουργικότητα
  • LG Side-by-Side ψυγείο GS9366NECZ στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός, Ευκολία Χρήσης και Οικολογία

Για την Κινητή Τηλεφωνία, το προϊόν της LG που έλαβε το βραβείο Plus X Award είναι το εξής:

  • LG Smartphone Optimus G (E975) στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης

Στην κατηγορία των Φωτοβολταϊκών το προϊόν της LG που έλαβε το βραβείο Plus X Award είναι το εξής:

  • Φωτοβολταϊκό πάνελ Mono X NeoN (300NC1) στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα και Οικολογία

Τέλος, στην κατηγορία Φωτισμός τα προϊόντα της LG που έλαβαν το βραβείο Plus X Award είναι τα εξής:
  • LG SlimART στις κατηγορίες Σχεδιασμός και Οικολογία
  • LG LED Λαμπτήρας τύπου Bulb (12.8W) στην κατηγορία Οικολογία
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...