Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η πλατφόρμα Samsung Smart Signage διευκολύνει την ψηφιακή σήμανση για τις επιχειρήσεις και τους συνεργάτες τους

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά της πλατφόρμας Samsung Smart Signage (SSSP), της νέας open source λύσης ψηφιακής σήμανσης για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και συνεργάτες ψηφιακής σήμανσης. 

Η πλατφόρμα Smart Signage της Samsung δεν απαιτεί εξωτερικό Η/Υ ή media player, καθώς η ίδια περιλαμβάνει ενσωματωμένο media player, ενώ αξιοποιεί και μία εξελιγμένη διαδικασία ανάπτυξης που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα τόσο για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων όσο και για τους συνεργάτες τους. Οι αναβαθμίσεις στο λογισμικό και η υποστήριξη πελατών, παράλληλα, πραγματοποιούνται πολύ εύκολα μέσω ενός διαδικτυακού server, ενώ μέσω ενός Software Development Kit (SDK) οι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν της δικές τους εφαρμογές (apps) ψηφιακής σήμανσης για απρόσκοπτη μεταφορά δυναμικού περιεχομένου.

Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου
Η πλατφόρμα Smart Signage της Samsung απλοποιεί την ανάπτυξη περιεχομένου, διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις περισσότερο από ποτέ να μεταβούν από την αναλογική στην ψηφιακή σήμανση.

Οι χρήστες μπορούν είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα να αποστέλλουν υλικό μέσω του διαδικτύου, έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργούν, προγραμματίζουν και αναπτύσσουν υλικό μέσω ενός διαδικτυακού server απευθείας σε ένα δίκτυο οθονών. Οι εταιρείες διαχείρισης περιεχομένου μπορούν επίσης να διανέμουν ενημερώσεις λογισμικού σε οθόνες που είναι συνδεδεμένες στην πλατφόρμα, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μία γρήγορη και οικονομική λύση για να έχουν ανανεωμένο υλικό που ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες τους ανάγκες.

Οικονομική λύση
Με το εύχρηστο και υψηλών επιδόσεων media player, η διαδικασία εγκατάστασης της πλατφόρμας SSSP είναι ιδιαίτερα απλή και με πολύ περιορισμένο κόστος.

Η μοναδικότητα της πλατφόρμας έγκειται στο ότι ενσωματώνει  τα πάντα σε ένα και μόνο chip, χωρίς να απαιτεί τη χρήση ξεχωριστού Η/Υ ή λογισμικού διαχείρισης περιεχομένου, περιορίζοντας έτσι το κόστος αγοράς εξοπλισμού και εγκατάστασής του. Η πλατφόρμα τροφοδοτείται από ημιαγωγό System on Chip (SoC) και περιλαμβάνει ένα διπύρηνο επεξεργαστή CPU, full codec επεξεργαστή βίντεο και δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης 4GB ή 8GB ανάλογα με το μοντέλο για μία πραγματικά all-in-one, οικονομική επιλογή.

Άμεση υποστήριξη καταναλωτών και μεγάλο δίκτυο πωλήσεων για τους συνεργάτες
Με την πλατφόρμα SSSP, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να διαχειριστούν ένα δίκτυο συσκευών σε διαφορετικές περιοχές για εύκολη αναβάθμιση λογισμικού και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Παράλληλα, μέσω του open source Software Development Kit (SDK), οι εταιρείες διαχείρισης περιεχομένου μπορούν να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους πλέον από την εγκατάσταση και στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών σήμανσης για πλήθος επιχειρήσεων.
Η πλατφόρμα Smart Signage της Samsung είναι συμβατή με τις ακόλουθες  σειρές προϊόντων ψηφιακής σήμανσης της Samsung που κυκλοφόρησαν το 2013:

•  Σειρά MEC – λεπτές και ελαφριές οθόνες, οι οποίες μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας κατά 35% ή και περισσότερο σε σχέση με τις CCFL backlit οθόνες. Το λεπτό τους πλαίσιο βοηθά στην άνετη εγκατάσταση και παρέχουν καλύτερη προβολή των μηνυμάτων.

• Σειρά PEC – σειρά λεπτών και μεγάλων οθονών, ιδανικών για προβολές σε τοποθεσίες με υψηλή επισκεψιμότητα και κίνηση που απαιτούν αξιοπιστία 24 ώρες το 24ωρο, όπως εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια και εταιρείες. Οι οθόνες αυτές διαθέτουν LED φωτισμό για εικόνες με πιο λαμπερά, ζωντανά χρώματα, καθώς και τεχνολογία κατά των αντανακλάσεων, προσφέροντας καθαρές εικόνες, ακόμα και σε σημεία με έντονο εσωτερικό φωτισμό.

• Σειρά MDC – ιδανική για τοποθεσίες με υψηλή κίνηση, όπως εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια και εταιρείες. Ο σχεδιασμός των συγκεκριμένων οθονών διευκολύνει την υψηλή απόδοση, προσφέροντας, παράλληλα, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Το λεπτό πλαίσιο των 19 χιλιοστών επιτρέπει στους θεατές να εστιάσουν περισσότερο στο περιεχόμενο.

• Σειρά UDC – είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στη δημιουργία αξέχαστων video walls. Με καλύτερη διαχείριση των χρωμάτων, υψηλή ποιότητα εικόνας, λεπτά πλαίσια των 5,5 χιλιοστών και εικόνα υψηλής ανάλυσης, καταφέρνει να δημιουργήσει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία κατά των αντανακλάσεων του φωτός, ενισχύοντας τη ζωντάνια του video wall.

• Σειρά UEC – διαθέτει λεπτά πλαίσια παρέχοντας καλύτερη προβολή των μηνυμάτων, αλλά και μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση. Η τεχνολογία LED backlight της Samsung βοηθά στη μείωση του κόστους, καταναλώνοντας κατά 40% λιγότερη ενέργεια (κατά μέσο όρο) σε σύγκριση με οθόνες CCFL LCD. Οι οθόνες LED LFD δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά. Με σχεδιασμό που ενδείκνυται για προβολές σε video wall, το λεπτό πλαίσιο και το ενσωματωμένο SSSP επιτρέπουν στις οθόνες της σειράς UEC να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομές LFD οθόνες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...