Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

SAGEMCOM: YΠΗΡΕΣΙΕΣ SMARTPHONE ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

H SAGEMCOM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: το ALIUM®, το επαναστατικό “home SMARTPHONE”

Η Sagemcom παρουσιάζει το Alium®, το πρώτο "Smartphone για το σπίτι". Αυτό το επαναστατικό τηλέφωνο συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες μιας σταθερής γραμμής: άριστη ποιότητα ήχου στο ακουστικό, ακόμα και σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και ασύρματο τηλέφωνο με χαμηλή εκπομπή ακτινοβολίας, που είναι συμβατό με τα υπόλοιπα ασύρματα τηλέφωνα του σπιτιού...

Επιλέον, το Alium® προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός smartphone, χάρη στο Αndroid λειτουργικό σύστημα που διαθέτει: πλοήγηση ακριβείας σε οθόνη αφής , πρόσβαση στο Internet, λήψη εφαρμογών και κάμερα για βίντεο κλήσεις..

Αυτή η ιδιαίτερη συσκευή καθιστά εύκολο να μεταφέρετε τις επαφές σας από το smartphone σας. Οι κλήσεις είναι γρήγορες και εύκολες, απλά κάντε κλικ στην επαφή που θέλετε να καλέσετε. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε ακόμα και το πρόγραμμα της τηλεόρασης στην οθόνη σας. Τέλος, το Alium ® είναι εξοπλισμένο με G-sensor και μπορεί να γίνει ακόμα και ένα πραγματικό gamepad ή μια κονσόλα παιχνιδιών από μόνη της!

Οι εφαρμογές για Facebook, Twitter ακόμα και TuneIn είναι ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κατεβάστε και άλλες, ακριβώς όπως και στο smartphone σας. Τώρα ολα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet ή να διαβάσουν τα email τους ανά πάσα στιγμή.

Ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας, το Alium® είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη αφής 3.5 ιντσών, με ανάλυση 320x480 pixels και μπροστινή κάμερα 2 mega pixel, ιδανική για βίντεο κλήσεις. Επιπλέον, το Alium® έχει 2 GB εσωτερική μνήμη. Εκτός απο την αναβαθμισμένη του μνήμη, το Alium® περιλαμβάνει επιπλέον 4 GB microSD κάρτα μνήμης. Τέλος, χάρη στις δύο ανεξάρτητες βάσεις, εκπομπής και φόρτισης, μπορείτε να τοποθετήσετε το Alium® οπουδήποτε θέλετε στο σπίτι.

Αυτή η συσκευή προορίζεται για όλα τα μέλη της οικογένειας, με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, μαύρο και ασημί φινίρισμα, φωτιζόμενα πλήκτρα και εναέρια βάση φόρτισης. Το Alium ® βραβεύτηκε με την ετικέτα «Observeur du Design» για το 2013.

Στο άμεσο μέλλον, το Alium® θα μπορούσε να μετατραπεί σε οικιακό τηλεχειριστήριο, που θα μπορούσε, για παράδειγμα, να σας ανοίξει τις κουρτίνες, ή να κλείσει τη θέρμανση..

Συνδυάζοντας ιδανικά την ευκολία ενός ασύρματου οικιακού τηλεφώνου, με την τεχνολογία των πιο πρόσφατων smartphones, το Alium® κατακτά δικαίως τη θέση του ως η καλύτερη επιλογή για την οικιακή σταθερή τηλεφωνία του αύριο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...