Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Νέοι ψυγειοκαταψύκτες της LG

Υψηλή απόδοση, τεχνολογία Total No Frost και λειτουργικότητα 

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τους δύο νέους ψυγειοκαταψύκτες LG GBB530NSCFE και GBB530PVCPB. Τα νέα μοντέλα διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και σχεδιασμό τους και συγκεντρώνουν εύρος πρωτοποριακών λειτουργιών και τεχνολογικών καινοτομιών που έχουν ως σκοπό να αναβαθμίσουν και να διευκολύνουν την καθημερινότητα του καταναλωτή.

Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες GBB530NSCFE και GBB530PVCPB της LG, συνολικής μεικτής χωρητικότητας 377 λίτρων, ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές λύσεις φρεσκάδας που προσφέρουν. Χαρακτηριστικά, με την τεχνολογία Total No Frost, ο ψυχρός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα μέσα στο ψυγείο, ώστε τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η τεχνολογία Moist Balance Crisper διατηρεί την υγρασία των τροφίμων στο βέλτιστο επίπεδο, χάρη στο ειδικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού, ενώ με τη λειτουργία Fresh Zone 0, το κρέας και το ψάρι αποθηκεύονται για μεγαλύτερο χρόνο σε ειδικό χώρο.

Τα νέα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών διαθέτουν φωτισμό LED, o οποίος καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και διαρκεί περισσότερο από μια συμβατική λυχνία φωτισμού. Επιπλέον η καινοτομία Zero Clearance παρέχει ελευθερία κίνησης, καθώς η πόρτα των ψυγειοκαταψυκτών ανοίγει πλήρως, παρέχοντας άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό ακόμα και στους μικρούς ή περιορισμένους οικιακούς χώρους. Ακόμη, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να απολαμβάνουν περισσότερο τον καινοτομικό και λειτουργικό σχεδιασμό των νέων μοντέλων με το χερούλι Easy Open Handle που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν εύκολα την πόρτα του ψυγείου.

Ειδικότερα, το μοντέλο GBB530NSCFE, με ενεργειακή κλάση Α+++ και Γραμμικό Συμπιεστή (Linear Compressor) ξεχωρίζει για την υψηλή απόδοσή του, προσφέροντας έως 60 % παραπάνω εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με ένα μοντέλο που διαθέτει τον συμβατικό συμπιεστή. Επιπλέον, η τεχνολογία Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής), 10ετούς εγγύησης της LG, προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και περισσότερη φρεσκάδα στα τρόφιμα.

Η υψηλή απόδοση, οι τεχνολογικές λύσεις φρεσκάδας και η λειτουργικότητα των νέων ψυγειοκαταψυκτών της LG συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του καταναλωτή, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...