Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η ESET λαμβάνει το 80ο βραβείο VB100

Kαι γιορτάζει το ρεκόρ των 10 ετών με συνεχείς διακρίσεις στα βραβεία VB100

Το ρεκόρ των 10 ετών με συνεχόμενες διακρίσεις στα βραβεία VB100 γιορτάζει η ESET, αφού πρόσφατα κατέκτησε το 80ο βραβείο VB100 από τον ανεξάρτητο οργανισμό Virus Bulletin. Τα δύο αυτά γεγονότα, καθιστούν την τεχνολογία ESET NOD32® την πιο πολυβραβευμένη λύση ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά.

«Η ESET συμμετέχει στις δοκιμές του VB από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όπου και ξεκίνησε ο θεσμός, και οι λύσεις της εξακολουθούν να έχουν άριστες επιδόσεις κάθε φορά. Συγχαίρουμε την ομάδα της ESET για την 80η βράβευσή της καθώς και για το ρεκόρ των 10 ετών με συνεχείς διακρίσεις, καθώς ουδέποτε απέτυχε ή δεν συμμετείχε σε δοκιμή όλο αυτό το διάστημα,” δήλωσε ο John Hawes, Technical Consultant και Test Team Director στον οργανισμό Virus Bulletin.

Η πιστοποίηση «VB100» αποδεικνύει τις ικανότητες τόσο της λύσης ασφαλείας που περνάει τις δοκιμές, όσο και της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς ανιχνεύονται με επιτυχία όλα τα «In-the-Wild» κακόβουλα λογισμικά με μηδενικό ποσοστό false positives. «Το γεγονός ότι δεν έχει καταγραφεί ούτε μία αποτυχία εδώ και δέκα χρόνια αποδεκνύει το υψηλό επίπεδο και την αξιοπιστία του λογισμικού της ESET» τονίζει ο Juraj Malcho, Chief Research Officer της ESET.

Η έκθεση του Virus Bulletin για τον Ιούνιο 2013 σχετικά με το Windows Server 2012 επιβεβαιώνει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ESET σε όλες τις κατηγορίες: «Το περιβάλλον εργασίας είναι κομψό με ένα άψογο επίπεδο ενδείξεων» και:  «Εξαιρετική ανίχνευση, με καλά αποτελέσματα επιδόσεων παντού και κανένα πρόβλημα με τη «WildList» των malware.»

«Βασικός στόχος μας στην ESET, είναι να προστατεύουμε τους χρήστες και τα δεδομένα τους, χωρίς να επιβαρύνεται η απόδοση του συστήματος. Οι λύσεις της ESET χρησιμοποιούνται ευρέως και προτείνονται από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και το συγκεκριμένο βραβείο VB100 είναι ακόμη μία απόδειξη ότι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν τον κυβερνοχώρο ανενόχλητοι,» δήλωσε ο Richard Marko, Chief Executive Officer της ESET.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το 80ο βραβείο VB100, κατά το 2012 η ESET διακρίθηκε με το βραβείο Consumer Recommended Award από το PCMag gia τις Σουίτες Ασφαλείας και τις λύσεις Antivirus, έχοντας πετύχει τόσο υψηλό επίπεδο ικανοποίησης στα 25 εκατομμύρια αναγνωστών του περιοδικού παγκοσμίως, που την αναγνωρίζουν ως την εταιρία στη βιομηχανία antivirus που θα πρότειναν περισσότερο. Παράλληλα, η ESET σημείωσε υψηλές επιδόσεις στα scored high in Readers’ Choice Awards 2012 του περιοδικού TechTarget, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό, και μάλιστα με σημαντική διαφορά στις επιδόσεις συγκριτικά με τις ανταγωνιστικές λύσεις ασφαλείας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...