Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Walkman® WH, 3 σε 1, από τη Sony

Σας παρουσιάζουμε  τη νέα σειρά Walkman® WH, 3 σε 1, από τη Sony, με ακουστικά ψηφιακής συσκευής αναπαραγωγής μουσικής και ηχεία, όλα σε ένα κομψό σχέδιο


3 διαφορετικοί τρόποι για να ακούτε, κομψός σχεδιασμός
Απελευθερωθείτε από τα καλώδια με μία συσκευή αναπαραγωγής, που μπορείτε να φορέσετε
Ακούστε δυνατά μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία
Ακούστε μουσική από το smartphone σας στα ισχυρά ακουστικά του Walkman®


Η 3 σε 1 μουσική επανάσταση

Στο πάρκο, στους δρόμους, ή όταν πάτε για σκέιτινγκ με τους φίλους σας, ακούστε τη μουσική σας, με το δικό σας τρόπο. Η νέα σειρά Walkman® WH σας φέρνει ό,τι καλύτερο έχει η Sony, σε ηχεία, ακουστικά και ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής, σε ένα καινοτόμο σχέδιο, χωρίς καλώδια.

Κουνηθείτε  στο ρυθμό της μουσικής, χωρίς  το μπέρδεμα των καλωδίων. Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό ήχο surround με μια πινελιά από τα ενσωματωμένα ηχεία. Ή απλώς χαλαρώστε με τον καθαρό ήχο των υψηλής απόδοσης ακουστικών.

Τα ακουστικά σας έχουν δύναμη

Με  όποιον τρόπο κι αν ακούτε, θα απολαμβάνετε τον ήχο που περιμένετε από  τη Sony. Τα νέα Walkman® NWZ-WH505 και NWZ-WH303 δεν θα σας αφήσουν να χάσετε ούτε νότα από τα MP3 κομμάτια σας, χάρη στα ισχυρά drivers των ακουστικών τους. Αλλάξτε λειτουργίες ήχου για δυναμικά, βελτιωμένα μπάσα, ή καθαρά, παρατεταμένα φωνητικά από τη μεσαία προς υψηλή κλίμακα– ο,τιδήποτε ταιριάζει με το στυλ της μουσικής σας*.

Παίξτε δυνατά τη μουσική σας

Όταν  θέλετε να αλλάξετε το ρυθμό ή όταν είστε έξω και θέλετε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας, απλά κρεμάστε το 3 σε 1 Walkman® σας γύρω από το λαιμό σας και ενεργοποιήστε τα ηχεία surround με ένα άγγιγμα. Ζήστε την πραγματικά καθηλωτική εμπειρία δυνατής ακρόασης, που δημιουργεί ο συνδυασμός των τεχνολογιών της Sony, xLOUD™ και VPT για ηχεία.

Ο έξυπνος τρόπος να ακούτε

Μπορείτε  να βάζετε μουσική όλη την ημέρα  με την πλήρη φόρτιση 20 ωρών και  την ενσωματωμένη χωρητικότητα 16GB του WH505 – αυτό αρκεί για περισσότερα  από 4.000 κομμάτια.** Εναλλακτικά, συνδέστε τα μοντέλα της σειράς WH, χρησιμοποιώντας τα ως άνετα ακουστικά, και χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο για να ακούσετε μουσική, ραδιόφωνο ή να κάνετε streaming στο Internet απευθείας από το smartphone ή το tablet σας.

Η σειρά WH φέρνει ένα νέο concept, για να απολαμβάνετε τη μουσική με τον τρόπο που θέλετε. Χάρη στα χρόνια εμπειρίας, που έχει η Sony, στον τομέα του ήχου και των ακουστικών απολαμβάνετε ήχο ποιότητας στούντιο και άνετη ακρόαση, όπου κι αν πηγαίνετε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...