Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

H Interworks ανάμεσα στους φιναλίστ για τα βραβεία Bully Awards 2013

Νέα διάκριση για την Interworks ΑΕ, την πρωτοπόρα εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του Cloud, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους φιναλίστ για τα βραβεία Bully Awards 2013 που απονέμονται κατά την διάρκεια του συνεδρίου Pathways to Exit 2013, στη Βαρκελώνη, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου. Στο συγκεκριμένο συνέδριο, συμμετέχουν εκπρόσωποι από εταιρείες όπως: Google, Morgan Stanley, Microsoft, SAP, Oracle, Intel Capital, Qualcomm Ventures, Financial Times, Reuters, Global Corporate Venturing και άλλες.

Η Interworks, που αναπτύσσει την πρωτοποριακή λύση διαχείρισης cloud υπηρεσιών, την Interworks Cloud Platform, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Cloud Services Brokerage σύμφωνα με την Gartner Inc (Cool Vendor 2013), είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που κατατάσσεται στους φιναλίστ του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Interworks, Δρ. Βασίλειο Ζωγράφο «Ο επαναστατικός χώρος του Cloud είναι το σύγχρονο πεδίο τεχνολογίας για αλματώδη ανάπτυξη και η Interworks με υπερηφάνεια και πείσμα, προχωρά στο όραμά της: την παροχή ολοκληρωμένων και ευέλικτων υπηρεσιών Cloud μέσα από το μοντέλο μας».

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της Interworks στην Βαρκελώνη, στο συνέδριο Pathways to Exit 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://whitebull.com/latest/meet-our-2013-bully-award-finalists
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...