Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η Samsung Electronics παρουσίασε τις περισσότερες LFDs οθόνες στην IFA 2013

Περισσότερες  από 400 οθόνες  χάρισαν στους επισκέπτες της έκθεσης μια υψηλού επιπέδου εμπειρία θέασης
 

Η Samsung Electronics εγκατέστησε 440 οθόνες μεγάλου format (LFDs) στην IFA 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. 

Με τη μεγαλύτερη εγκατάσταση  οθονών στην ιστορία, η Samsung προσέφερε δυναμική πληροφόρηση στους επισκέπτες της έκθεσης, μέσα από τη χρήση οπτικού περιεχομένου. Οι LFDs ήταν εγκατεστημένες στις δύο πλευρές της “Discovery Avenue”, στο κέντρο του εκθεσιακού χώρου.

Η Samsung εγκατέστησε, επίσης, video walls, χρησιμοποιώντας 341 μονάδες LFDs 55 ιντσών. Ως αποτέλεσμα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα προϊόντα της έκθεσης, με την υπέροχη ποιότητα εικόνας των video walls. Με τα λεπτά πλαίσιά τους, οι εγκατεστημένες LFDs, ελαχιστοποιούσαν τις αποστάσεις από τη μία οθόνη στην άλλη, χαρίζοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, 22 μοντέλα LFDs 75 ιντσών τοποθετήθηκαν κατακόρυφα στην είσοδο κάθε διαφορετικής ζώνης της έκθεσης. Τα μοντέλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως σήμανση για τους επισκέπτες, καθώς παρείχαν πληροφορίες για τα βασικά προϊόντα που παρουσιάζονταν σε κάθε ζώνη. Οι LFDs, επίσης, διπλασίασαν οπτικά το μέγεθος του εκθεσιακού χώρου, προσφέροντας ακόμα πιο ενισχυμένη εμπειρία θέασης.

Τα οπτικά εφέ είναι  αποτέλεσμα του software της Samsung, “MagicInfo Solution”. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει τη γρήγορη μετατροπή του περιεχομένου που προβάλλεται σε κάθε μία από τις LFD οθόνες, ώστε τα επιμέρους υλικά να σχηματίζουν μια ενιαία εικόνα που προβάλλεται στο σύνολο των LFD οθονών.

Στο παρελθόν, ήταν αναγκαίο η κάθε οθόνη να συνδέεται με έναν Η/Υ  για να μπορεί να δημιουργήσει αυτό το οπτικό αποτέλεσμα. Ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί σημαντικά και οι χρήστες μπορούν πλέον να προσαρμόσουν εύκολα βίντεο και εικόνες, ώστε να επιτύχουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα παρουσίασης σε εκατοντάδες οθόνες.

Η εγκατάσταση στην IFA 2013, ήταν η  μεγαλύτερη σε αριθμό οθονών LFD που  έχει εγκαταστήσει ποτέ η Samsung σε έκθεση. Το 2010, σχεδόν 200 οθόνες LFD εγκαταστάθηκαν στην έκθεση Shanghai Expo στη Σαγκάη της Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...