Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Epson παρουσιάζει την τεχνολογία PrecisionCore

Για πρωτοποριακές  βιομηχανικές εκτυπώσεις και εκτυπώσεις γραφείου inkjet


Ο κ. Minoru Usui, πρόεδρος της Epson, ανακοίνωσε εχθές το PrecisonCore™, μια τεχνολογία εκτύπωσης inkjet επόμενης γενιάς που θα μεταμορφώσει τη βιομηχανία εκτυπώσεων και θα δώσει στην εταιρεία ένα ασύγκριτο επίπεδο κατασκευαστικής αποδοτικότητας για να επεκταθεί σε νέες, πολλά υποσχόμενες παγκόσμιες αγορές. Η τεχνολογία PrecisionCore συνεχίζει τη μακρά φήμη της Epson για ποιότητα εκτύπωσης, στις ταχύτητες που απαιτούνται για βιομηχανικές και εμπορικές εκτυπώσεις. Η τεχνολογία θα επεκταθεί και στη σειρά εκτύπωσης γραφείου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου  στη LabelExpo, μια σημαντική έκθεση του κλάδου ετικετών, ο κ. Usui περιέγραψε πώς η Epson συνδύασε την πολυετή τεχνική εξειδίκευση με τις πρόσφατες εξελίξεις στα υλικά piezo και την υψηλής ακρίβειας κατασκευή MEMS (micro-electromechanical systems – μικρο-ηλεκτρομηχανικά συστήματα) για να δημιουργήσει ένα νέο, πρωτοποριακό chip εκτύπωσης. Το νέο chip PrecisionCore προσφέρει απόδοση εμπορικής κατηγορίας σε μικρό μέγεθος και αρθρωτή μορφή και δίνει τη δυνατότητα στην Epson να κλιμακώσει την τεχνολογία από τις βιομηχανικές πρέσες ενός περάσματος έως τους εκτυπωτές για ομάδες εργασίας και τους επιτραπέζιους εκτυπωτές.

Η τεχνολογία PrecisionCore είναι η μόνη τεχνολογία εκτύπωσης με υψηλό όγκο παραγωγής που καλύπτει τόσο μεγάλο εύρος μελανών και υλικών σήμανσης. Η τεχνολογία PrecisionCore επεκτείνει την υψηλής απόδοσης τεχνολογία εκτύπωσης Thin Film Piezo (TFP) της Epson, που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στους κορυφαίους εμπορικούς εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους της, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες ευέλικτες βιομηχανικές και επαγγελματικές λύσεις εκτύπωσης με κορυφαίο χρώμα, ποιότητα εκτύπωσης και ανθεκτικότητα στο μεγαλύτερο δυνατό φάσμα μέσων για τα πάντα, από επαγγελματικά έγγραφα, φωτογραφίες και επιγραφές μέχρι εμπορικές ετικέτες, συσκευασίες και υφάσματα.

“Η τεχνολογία PrecisionCore αποτελεί ένα άλμα στην απόδοση εκτύπωσης”, είπε ο κ. Usui. “Συνεχίζουμε να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα χάρη στον κορυφαίο έλεγχο κουκκίδων, ενώ δημιουργήσαμε ένα νέο σύστημα που εξασφαλίζει αξιοπιστία. Παράλληλα, η δυνατότητα κλιμάκωσης μάς επιτρέπει να αξιοποιούμε πλήρως τα παραδοσιακά δυνατά σημεία μας, δηλαδή την ευελιξία μελάνης και την ανθεκτικότητα της κεφαλής εκτύπωσης.”

Ο μοναδικός ολοκληρωμένος κύκλος παραγωγής της Epson –από την κεφαλή εκτύπωσης piezo μέχρι την ολοκληρωμένη συσκευή εκτύπωσης– παρέχει μια ιδιαίτερα αποδοτική διαδικασία κατασκευής που ανταποκρίνεται σε όλη την γκάμα των ευκαιριών ψηφιακής εκτύπωσης με την κλίμακα, την ποιότητα και την οικονομία που μόνο η παραγωγή chip MEMS επιτρέπει.

Σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της τεχνολογίας PrecisionCore σήμερα, η Epson επιδεικνύει διάφορα νέα προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία αυτή στην έκθεση LabelExpo (αίθουσα 9, περίπτερο 9H50), από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Τα προϊόντα αξιοποιούν τη δυνατότητα της τεχνολογίας PrecisionCore να προωθεί καινοτομίες και περιλαμβάνουν διάφορες πρωτιές: τα SurePress® L-6034V και L-6034VW είναι οι πρώτες ψηφιακές πρέσες ετικετών της Epson που χρησιμοποιούν μελάνη που σταθεροποιείται με υπεριώδεις και που διαθέτουν διάταξη κεφαλών εκτύπωσης σε γραμμή, ενώ ο SureColor® F2000 είναι ο πρώτος εκτυπωτής της Epson που εκτυπώνει απευθείας σε είδη ένδυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία PrecisionCore, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: global.epson.com/innovation/precisioncore
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...