Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

LG HOM-BOT SQUARE. H νέα σκούπα ρομπότ της LG με έξυπνες λειτουργίες


Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο και απόλυτη ευκολία στους καταναλωτές

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2013, στο Βερολίνο της Γερμανίας, θα παρουσιάσει τη νέα ‘έξυπνη’ ρομποτική σκούπα Smart HOM-BOT SQUARE.

Η σκούπα ρομπότ Smart ΗΟΜ-BOT SQUARE αναβαθμίζει σημαντικά τη διαδικασία του καθαρισμού, χάρη στην εντυπωσιακή λειτουργία Corner Master της LG. Επιπλέον, η νέα ‘έξυπνη’ σκούπα είναι εξοπλισμένη με τις καινοτόμες έξυπνες τεχνολογίες της LG - Smart Control, Cleaning History, Smart Diagnosis™ και Software Update - επιτρέποντας στον χρήστη να την ελέγχει από απόσταση, μέσω smartphone.

«Η Smart ΗΟΜ-BOT SQUARE έχει πρόσβαση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ενός χώρου, καθώς σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε ν’ αναγνωρίζει τις γωνίες του σπιτιού και να μην κινείται κυκλικά», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance Company. «Οι μηχανικοί μας θεώρησαν πως αυτό είναι ένα στοιχείο που έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν τους. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η διαδικασία του χειρισμού και της παρακολούθησης μιας ηλεκτρικής σκούπας μέσω του smartphone προσφέρει ιδιαίτερη ευκολία και άνεση».

Στη φετινή IFA, οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες της LG θα παρουσιάσουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες κινήσεών τους μέσω μιας χορογραφίας. Η ψυχαγωγική επίδειξη δεξιοτήτων θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες ώρες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

 Αθόρυβη και σχολαστική απόδοση

Η Smart ΗΟΜ-BOT SQUARE της LG καθαρίζει αποτελεσματικά και αποδοτικά, χάρη στο μοναδικό της σχεδιασμό και το μηχανισμό Corner Master, ο οποίος αποτελείται από δύο μεγάλες βούρτσες και αισθητήρες ανίχνευσης γωνίας. Η μορφή της σε σχήμα γωνίας και οι επανασχεδιασμένες βούρτσες της, οι οποίες είναι 1,5 εκ. μεγαλύτερες από ότι στο προηγούμενο μοντέλο ΗΟΜ-BOT, δίνουν τη δυνατότητα στη Smart ΗΟΜ-BOT SQUARE να αφαιρεί τη σκόνη και τη βρωμιά ακόμα και από τις πιο στενές γωνίες. Οι αισθητήρες ανίχνευσης επιτρέπουν στη σκούπα να αναγνωρίζει την ακριβή θέση της στο χώρο με αποτέλεσμα να ‘επιστρέφει’ στην αρχική της θέση όταν φθάσει στην άκρη του δωματίου.

Ενώ οι σκούπες ρομπότ συνήθως χρησιμοποιούν μία μόνο κάμερα, η προηγμένη ΗΟΜ-BOT SQUARE χρησιμοποιεί δύο βελτιωμένες Dual Eye 2.0™ κάμερες, για πιο έξυπνη, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική απόδοση καθαρισμού. Λαμβάνοντας πολλές εικόνες ανά δευτερόλεπτο, οι πάνω και κάτω κάμερες ‘σαρώνουν’ τις οροφές, τους τοίχους και τα πατώματα ακόμα και στο σκοτάδι. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες αυτές αναλύονται από τη σκούπα για να δημιουργήσουν έναν έξυπνο χάρτη. Ταυτόχρονα, οι πολλαπλοί αισθητήρες ανιχνεύουν εμπόδια μέσα σ’ ένα πεδίο 180 μοιρών απομνημονεύοντας τη θέση τους στο χώρο, ώστε ν’ αποφεύγονται οι συγκρούσεις. Η Smart ΗΟΜ-BOT SQUARE διαθέτει επίσης τη λειτουργία Learning Function, η οποία της επιτρέπει να αναγνωρίζει περιοχές που έχουν ήδη καθαριστεί. Η διαδικασία αυτή τη βοηθά να θυμάται τη θέση των αντικειμένων και να αντιλαμβάνεται την ημερομηνία που έχει καθαριστεί μια περιοχή, ελαχιστοποιώντας το χρόνο καθαρισμού και την κατανάλωση ενέργειας.

Το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, μόλις 60dBA, σημαίνει ότι η ΗΟΜ-BOT SQUARE δεν θα αποσπάσει την προσοχή των μελών της οικογένειας όταν παρακολουθούν τηλεόραση, μιλάνε στο τηλέφωνο ή κοιμούνται. Επιπλέον, είναι μόλις 89 χιλιοστών, μπορεί να ελίσσεται γύρω από το σπίτι με ευκολία, ακόμη και κάτω από τα κρεβάτια, τους καναπέδες και άλλα μεγάλα έπιπλα.

Η μεγάλη χωρητικότητα του κάδου Easy-out της LG Smart ΗΟΜ-BOT SQUARE καθιστά το καθάρισμα πιο βολικό, καθώς δεν απαιτείται συχνή αλλαγή στον κάδο. Σε αντίθεση με άλλες ρομποτικές σκούπες, όπου ο κάδος σκόνης βρίσκεται στο πλάι, ο κάδος Easy-out της ΗΟΜ-BOT SQUARE βρίσκεται στο επάνω μέρος της μονάδας, για πιο γρήγορη και καθαρή αφαίρεση. Το μεγαλύτερο και αναβαθμισμένο φίλτρο HEPA 11 έχει την ικανότητα να διαχωρίζει διεξοδικά τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα και βοηθά στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών από το σπίτι. Η λειτουργία Turbo Mode επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν χειροκίνητα τη σκούπα για να ταιριάζει καλύτερα με τα χαρακτηριστικά του δαπέδου, ​​ενώ το Smart Turbo Mode ανιχνεύει τον τύπο του δαπέδου και αλλάζει αυτόματα τη ρύθμιση για βέλτιστη απόδοση.

Έξυπνος τρόπος ζωής με περισσότερο έλεγχο

Η ΗΟΜ-BOT SQUARE της LG διαθέτει αναβαθμισμένη έξυπνη τεχνολογία. Για παράδειγμα η λειτουργία Smart Control επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη σκούπα μ’ ένα smartphone, απ’ οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Για το λόγο αυτό, δεν απαιτείται από τον χρήστη να πατήσει χειροκίνητα το κουμπί έναρξης ή να χρησιμοποιήσει το remote control.

Η λειτουργία Cleaning History της LG διευκολύνει τους χρήστες να ελέγχουν το καθάρισμα της HOM-BOT SQUARE, ενώ με το Map View, ο χρήστης εξοικονομεί χρόνο, καθώς μπορεί να ελέγξει ποιος χώρος έχει καθαριστεί και ποιος όχι, σε περίπτωση που θελήσει να χρησιμοποιήσει ξανά τη σκούπα. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιούν το smartphone τους, ώστε να δημιουργήσουν εύκολα προγράμματα καθαρισμού, για μία πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία.

Οι χρήστες θα επωφεληθούν  επίσης από μία σειρά άλλων λειτουργιών, όπως είναι το Voice Guidance, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 90 ειδοποιήσεις φωνής και το Smart Diagnosis™ που διευκολύνει την αντιμετώπιση προβλημάτων, προειδοποιώντας γρήγορα το χρήστη για οποιοδήποτε πρόβλημα, προτείνοντας ταυτόχρονα πιθανές λύσεις. Επιπλέον, η βελτιωμένη μπαταρία έχει μεγαλύτερη διάρκεια, δίνοντας την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες της σκούπας να μην προβληματίζονται σχετικά με τη διαδικασία του καθαρίσματος. Τέλος, η LG Smart ΗΟΜ-BOT καθιστά εύκολη την ενημέρωση του λογισμικού αλλά και την εγκατάσταση νέου μέσω του smartphone.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Corner Master
Dual Eye 2.0™
Easy-out Dust Bin
Noise Level: 60dBA
HEPA 11 Filter
Smart Turbo
Learning Function
Voice Guidance
Long- lasting Battery
Smart Control
Cleaning History
Smart Diagnosis™
Ενημέρωση Update

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...