Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ποντίκι για πολύ παιχνίδι από τη Logitech

Το G602 Wireless Gaming συνδυάζει τη δυνατότητα για έως και 250 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού μέσω ασύρματης σύνδεσης


Ενα νέο ποντίκι παρουσίασε πρόσφατα η Logitech, προσδοκώντας να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στο χώρο του παιχνιδιού. Το νέο μοντέλο, το G602 Wireless Gaming συνδυάζει τη δυνατότητα για έως και 250 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού μέσω ασύρματης σύνδεσης, με έναν υψηλής ακρίβειας αισθητήρα τεχνολογίας Delta Zero της σειράς G της Logitech. Το αποτέλεσμα είναι ένα ποντίκι που δίνει πλεονέκτημα στους gamers απέναντι και στα πιο δύσκολα bosses κάθε παιχνιδιού.

Ακόμη, η κατασκευή του  χαρακτηρίζεται από τη Logitech ως «υπερανθεκτική», με τους κύριους μηχανικούς διακόπτες  να έχουν διάρκεια ζωής 20 εκατομμύρια  κλικ. Και βέβαια μιας και διαθέτει 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ταιριάζει άνετα με οποιοδήποτε παιχνίδι, καθώς μπορούμε να αντιστοιχίσουμε τις πιο συχνές ενέργειές μας σε κάθε πλήκτρο, μέσω του λογισμικού Logitech Gaming.

Ακόμη, θέλοντας να εξασφαλίσει  ότι οι gamers έχουν στη διάθεση  τους την καλύτερη δυνατή επιφάνεια κύλισης του ποντικιού, ανάλογα και με το προσωπικό τους στιλ παιξίματος, η Logitech δημιούργησε και δύο νέα mouse pads: Το G440 Hard Gaming και το G240 Cloth Gaming.

Το πρώτο προσφέρεται  για παιχνίδια που θέλουν ψηλό DPI, ώστε να απολαμβάνουμε την κίνηση σε μεγάλες ταχύτητες χωρίς να χάνουμε ποτέ τον έλεγχο. Το pad διαθέτει επιφάνεια χαμηλής τριβής από πολυπροπυλένιο, η οποία παραμένει άκαμπτη χάρη στον πυρήνα πολύ ανθεκτικού πολυμερούς, οπότε έχουμε σταθερή απόδοση του αισθητήρα του ποντικιού σε όλη την επιφάνεια κύλισης

Το δεύτερο λανσάρεται ως ιδανικό για χρήστες που  προτιμούν παιχνίδια βολών πρώτου προσώπου, καθώς η υφασμάτινη επιφάνεια  του – με ειδική θερμική επεξεργασία - βελτιώνει την κίνηση του ποντικιού, προσφέροντας ταυτόχρονα την σωστή  τριβή, ώστε να έχουμε μεγάλη ακρίβεια στην κίνηση και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...