Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η LG εντυπωσιάζει στην IFA 2013, με προηγμένα προϊόντα αναπαραγωγής ήχου & εικόνας

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο, θα παρουσιάσει ένα σύγχρονο Sound Plate μικρών διαστάσεων (μοντέλο LAP340), καθώς επίσης και μια σειρά premium προϊόντων ήχου και εικόνας, όπως η εξαιρετική ηχομπάρα NB4530A, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Με τον πλούσιο, συναρπαστικό ήχο και τις πολλές έξυπνες επιλογές συνδεσιμότητας που προσφέρει, η ολοκληρωμένη σειρά οπτικοακουστικών προϊόντων της LG εγγυάται εξαιρετικές ηχητικές επιδόσεις και μεγάλη ευελιξία σε επίπεδο λειτουργιών.

«Χάρη στη τεχνογνωσία της εταιρείας, στη μακροχρόνια επένδυσή της στο R&D και στην ικανότητά της να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καταναλωτών, η LG μπορεί και παράγει κορυφαία προϊόντα ήχου & εικόνας, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν όσους επισκεφθούν την IFA 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών στην Ευρώπη» δήλωσε ο κ. Seog-ho Ro, Επίτιμος Αντιπρόεδρος, LG Electronics. «Τα κορυφαία προϊόντα ήχου & εικόνας της LG στην αγορά, με τον καινοτόμο σχεδιασμό και τις εξαιρετικές επιδόσεις, δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ζήσουν την πιο έντονη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει σήμερα ο χώρος της οικιακής ψυχαγωγίας».

Εξαιρετικές επιδόσεις και διακριτικός σχεδιασμός

Το Sound Plate της LG είναι ένα νέο πολύ εντυπωσιακό προϊόν, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των συστημάτων ήχου για τηλεοπτικές συσκευές (TV Sound Systems). Με ύψος που δεν υπερβαίνει τα 35 χιλιοστά, η λεπτή και κομψή αυτή συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από οποιαδήποτε επίπεδη τηλεόραση 32 έως 55 ιντσών, εξοικονομώντας χώρο και ταιριάζοντας αισθητικά με πολλά διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Το νέο μοντέλο υποστηρίζει ήχο 4.1 καναλιών και έρχεται εξοπλισμένο με διπλά ενσωματωμένα subwoofers. Το Sound Plate παρέχει πλήρες ηχητικό φάσμα προς πολλές κατευθύνσεις, δημιουργώντας ένα απίστευτα immersive ηχητικό τοπίο. Επίσης, χάρη στους μαγνήτες νεοδυμίου, το πρωτοποριακό Sound Plate της LG μπορεί να εξασφαλίζει και να παράγει δυνατό ήχο. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας Bluetooth μπορεί εύκολα να συνδεθεί με smartphones, tablets και άλλες ασύρματες συσκευές.

Πλούσιος, συναρπαστικός ήχος – Κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Η κομψή ηχομπάρα NB4530A, με το εντυπωσιακά μινιμαλιστικό στυλ της και το μαύρο/ασημί φινίρισμα, αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα στην κατηγορία των σύγχρονων λεπτών premium τηλεοράσεων. Με ισχύ 310 watts, 2.1 κανάλια, ξεχωριστή μονάδα subwoofer και προηγμένη τεχνολογία LG 3D Surround Processor, το ultra-slim μοντέλο 35 χιλιοστών είναι σε θέση να παράγει πλούσιο ήχο που συναρπάζει. Η NB4530A διαθέτει έξοδο HDMI με Audio Return Channel (ARC), για να συνδέεται στην τηλεόραση με ένα μόνο καλώδιο. Επιπλέον, υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth, ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνδέεται ασύρματα με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Smart TVs, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ασύρματα τα μουσικά του αρχεία. Για ακόμη λιγότερα καλώδια, το subwoofer συνδέεται με την κεντρική μονάδα μέσω Bluetooth. Η ηχομπάρα NB4530A μπορεί επίσης να αναρτηθεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του καθιστικού, προσφέροντας σημαντική ευελιξία σε σχέση με την εγκατάστασή της.

Νωρίτερα το 2013, η ηχομπάρα NB4530A κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού iF και το Red Dot Design Award, ενώ αξιολογήθηκε με πέντε αστέρια από το περιοδικό ‘What Hi-Fi’, χάρη στην εξαιρετική της απόδοση και την ευκολία που προσφέρει στο χρήστη.

Προϊόντα Ήχου & Εικόνας της LG στην IFA 2013

Η παρουσία της LG στην IFA 2013 περιλαμβάνει μια σειρά εξαιρετικών προϊόντων αναπαραγωγής ήχου και εικόνας, όπως το προηγμένο σύστημα home theater BH9530TW, το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά, τα έξυπνα Blu-ray players, τις συσκευές docking και τα φορητά ηχεία. Επίσης, στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστεί το Micro Audio System (μοντέλο CM3430), το οποίο κέρδισε το βραβείο EISA 2013 στην κατηγορία του. Όλα τα προϊόντα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας της LG υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση, προσφέροντας στον τελικό χρήστη μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Όλα τα βραβευμένα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG θα είναι διαθέσιμα στην αίθουσα 11.2 των εκθεσιακών χώρων της IFA 2013 στο Βερολίνο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...