Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω από ένα εκατομμύρια ψυγεία Door-in-Door™ σε πωλήσεις σημείωσε η LG

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο ψυγεία που ενσωματώνουν την καινοτομία Door-in-Door™ έχουν βρει θέση στα σπίτια των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο από το 2010 που ξεκίνησε η διάθεση τους στην αγορά, το οποίο αποτελεί σημαντικό επίτευγμα στον τομέα των Οικιακών Συσκευών. 

Η καινοτόμος λειτουργία διπλής σχεδίασης Door-in-Door™ ενισχύει την ευκολία των καταναλωτών, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση σε αντικείμενα που χρησιμοποιούν συχνά, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση του κρύου αέρα στο εσωτερικό και κύριο χώρο του ψυγείου.

«Λόγω των γρήγορων ρυθμών στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θεωρούμε δεδομένο ότι χρειάζονται συσκευές που κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και πιο άνετη», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και CEO της LG Home Appliance Company. «Με ισχυρή δέσμευση για υπεροχή και τεχνολογική καινοτομία, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε οικιακές συσκευές στην αγορά που εμπλουτίζουν τις ζωές των ανθρώπων».

Η καινοτομία Door-in-Door™ της LG προσφέρει 65 λίτρα ωφέλιμου χώρου, που ισοδυναμεί με ένα επιπλέον μικρό ψυγείο1. H λειτουργία Door-in-Door™ στα μοντέλα ψυγείων ντουλάπα side-by-side της LG όχι μόνο προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση, αλλά βοηθά στη μείωση της απώλειας του κρύου αέρα κατά 46 τοις εκατό2, συμβάλλοντας στη χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιπλέον, η λειτουργία αυτή παρέχει ένα έξυπνο σύστημα οργάνωσης που δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας το προσωπικό χώρο αποθήκευσης. Ο αποθηκευτικός χώρος του ψυγείου παρέχει επίσης μέγιστη ευελιξία, με ράφια που οι χρήστες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν και να διαμορφώσουν όπως ακριβώς θέλουν.

Την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-Door™ τη συναντάμε σε διάφορα μοντέλα των κατηγοριών ψύξης της LG τα οποία διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...