Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Καλοκαιρινές ευχές πραγματοποιεί η WIND


  • Το WIND F2G και η Q καρτοκινητή μοιράζουν δώρα για το καλοκαίρι
  • Δωροκάρτες αξίας 500€ κάθε μέρα και 5.000€ κάθε εβδομάδα

Αθήνα. Πραγματικότητα μπορούν να γίνουν οι ευχές των συνδρομητών καρτοκινητής WIND F2G και Q αλλά και όλων των συνδρομητών καρτοκινητής της WIND, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό «Καλοκαιρινές Ευχές» και κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Στο διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου 2010, οι συνδρομητές με κάθε μήνυμα στο 54400 συμμετέχουν στο Διαγωνισμό αγοράζοντας ένα wallpaper το οποίο θα μπορούν να κατεβάζουν στο κινητό τους από την ιστοσελίδα http://summerwishes.wind.com.gr  ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν συμμετοχές διεκδικώντας δώρα αξίας έως και 5.000€/εβδομάδα σε δωροκάρτες. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αρκεί η αποστολή SMS με τη λέξη ΕΥΧΗ στον αριθμό 54400. Κάθε μήνυμα στο 54400 έχει χρέωση 0,99€ με ΦΠΑ και αντιστοιχεί στην αγορά ενός wallpaper καθώς και σε 20 συμμετοχές.

Κάθε μέρα ένας υπερτυχερός συνδρομητής κερδίζει μετά από κλήρωση μία δωροκάρτα αξίας 500€ ενώ κάθε εβδομάδα ένας συνδρομητής διεκδικεί μια δωροκάρτα 5.000€. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να κερδίσουν 20 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και 10 τηλεοράσεις HD.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://summerwishes.wind.com.gr μέσω του διαδικτυακού τόπου της WIND (www.wind.com.gr) ή του διαδικτυακού τόπου της Q (www.myq.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...