Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η WIND ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ, ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΑΙ INTERNET

Αθήνα-. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND Ελλάς η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων μεταξύ WIND & Tellas, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο που ξεκίνησε στις αρχές του 2009 με την επίσημη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Το έργο αυτό υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πολύπλοκα στην ιστορία της WIND Ελλάς και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μία ενιαίας υποδομής πληροφορικής για την υποστήριξη λειτουργιών και υπηρεσιών στην κινητή, τη σταθερή τηλεφωνία και το ευρυζωνικό Internet, η οποία είναι μοναδική στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιών. 

«Η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & Internet ήταν το πιο κρίσιμο έργο για την ολοκλήρωση της μετάβασης της WIND Ελλάς από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε ολοκληρωμένο τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Επενδύσαμε συνολικά €4 εκατ. για την υλοποίησή του και είμαστε σήμερα η μόνη εταιρεία που προσφέρει στους πελάτες της πραγματικά προϊόντα σύγκλισης απλά και οικονομικά από ένα σημείο πώλησης, ένα σημείο εξυπηρέτησης και με έναν λογαριασμό» δήλωσε σχετικά με το έργο, ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της WIND Ελλάς κ. Νίκος Κωσταράς.

Η νέα αρχιτεκτονική δομή των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρείας σχεδιάστηκε με βάση την απλότητα, χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας σε επίπεδο πωλήσεων, CRM, τιμολόγησης και κυρίως στην προσφορά συνδυαστικών προϊόντων και εκπτώσεων. Κύριο χαρακτηριστικό της νέας πληροφοριακής υποδομής της εταιρείας είναι η αυτοματοποίηση διαδικασιών που παλαιά πραγματοποιούνταν χειροκίνητα, επιτυγχάνοντας αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Τα πλεονεκτήματα της ενιαίας υποδομής είναι ιδιαίτερα σημαντικά:
 - δημιουργία απλών, εύκολων στη χρήση προϊόντων σύγκλισης
 - μείωση του κόστους ανάπτυξης νέων υπηρεσιών
 - γρήγορη υλοποίηση νέων προϊόντων και προσφορών προς τους πελάτες της WIND

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...