Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση των Innovator PCs από το e-shop.gr.

Με στόχο  την πληρέστερη ικανοποίηση του  τελικού καταναλωτή αλλά και την  ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, η e-shop.gr ολοκλήρωσε την αναβάθμιση των Innovator Desktop και Laptop, προσφέροντας με την αγορά τους μια σειρά από χρήσιμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες.
Έτσι με κάθε Innovator Desktop & Laptop, ο καταναλωτής απολαμβάνει εντελώς δωρεάν ήδη εγκατεστημένο το Office 2007 Pro Trial για μια δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών , καθώς και το Windows Live Essentials που κάνει ακόμη ευκολότερη την χρήση email, live chat, την επεξεργασία φωτογραφιών ή την δημιουργία blog. 
Επιπλέον , η e-shop.gr έχει εξασφαλίσει για όλους τους αγοραστές Innovator προστασία από υιούς και spyware σε πραγματικό χρόνο μέσω των Microsoft Security Essentials που ενημερώνονται αυτόματα. Τέλος ιδιαίτερη σημασία έχει η λειτουργία “Recovery Partition” που τοποθετείται δωρεάν από το e-shop.gr και δίνει την δυνατότητα στο χρήστη σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος να επαναφέρει τον υπολογιστή του στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού, διατηρώντας παράλληλα ένα back up από τα προσωπικά του αρχεία.
Οι υπολογιστές  παραδίδονται έτοιμοι προς λειτουργία, αφού όλοι οι απαραίτητοι drivers και το επιλεγμένο software έχει ελεγχθεί και εγκατασταθεί από την τεχνική ομάδα του e-shop.gr. Παράλληλα δεν σας επιβαρύνουμε με ότι δεν χρειάζεστε: ο κάθε υπολογιστής είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμος τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο προγραμμάτων: αυτό θα πει "Build to order” !
Όλα αυτά και  πάντα στις χαμηλότερες τιμές  της αγοράς και με την αξιοπιστία του e-shop.gr. Και μην ξεχνάτε: το τμήμα παραγωγής του e-shop.gr είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2000 από τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στον κόσμο, γεγονός που υπογραμμίζει την ποιοτική συναρμολόγηση και on time παράδοση ενώ κάθε Innovator συνοδεύεται από 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, δυνατότητα service σε 4 ώρες από την παραλαβή και πλήρη τεχνική υποστήριξη, είτε οn line είτε οff line.  
Σε μια  εποχή γενικευμένης ύφεσης, το e-shop.gr συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο μέτωπο υπέρ των χαμηλών τιμών, διατηρώντας την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, την ευελιξία στις υπηρεσίες του και φυσικά την ανεξάντλητη ποικιλία προϊόντων που το καθιστούν την πρώτη επιλογή των Ελλήνων.  
Το  e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.500 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...