Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

H HTC ενισχύει την ΔιΟΙΚΗΤΙΚΗ της Ομάδα στο πλαίσιο της μελλοντικής ΤΗΣ ανάπτυξης


Αθήνα – 29 Ιουλίου 2010 – Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα μια σειρά καίριων προαγωγών και σύστασης νέων διοικητικών θέσεων, με στόχο την οικοδόμηση μια ισχυρής βάσης για μελλοντική ανάπτυξη.

«Καθώς η βιομηχανία των smartphones αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, κρίνεται απαραίτητο για την HTC να ενισχύσει τις διοικητικές τις δυνατότητες εσωτερικά, την ίδια στιγμή που αναβαθμίζει το ανθρώπινο δυναμικό στο σύνολο της», αναφέρει ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation, και συμπληρώνει: «Η σημερινή ανακοίνωση δεν αποτελεί απλά ένα μήνυμα της σημερινής ανάπτυξης και προόδου μας, αλλά και του οράματός μας για τη διάθεση μοναδικών smartphones σε ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Ron Louks, Chief Strategy Officer

Από τη νεοσύστατη θέση του chief strategy officer, ο Ron Louks θα είναι υπεύθυνος για τη λήψη νέων στρατηγικών αποφάσεων, ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογιών και θα συνεργάζεται στενά με τα τμήματα engineering και operation. Πριν την ένταξή του στο ανθρώπινο δυναμικό της HTC, ο Louks κατείχε τη θέση του chief technology officer στη Sony Ericsson.

Kouji Kodera, Chief Product Officer

Από τη νεοσύστατη θέση του chief product officer, ο Kouji Kodera θα είναι υπεύθυνος για το πλάνο διάθεσης των νέων συσκευών της HTC. Σαν στέλεχος με μακρά εμπειρία στη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων, ο Kodera κατέχει ένα ισχυρό ιστορικό δημιουργίας στρατηγικών πλάνων για τη διάθεση νέων συσκευών. Πριν την ένταξή του στο ανθρώπινο δυναμικό της HTC, ο Kodera συνετέλεσε επικεφαλής προϊόντων στη Sony Ericsson.

David Chen, Chief Engineering Officer

Έχοντας επιτελέσει προηγουμένως καθήκοντα αντιπρόεδρου για το τμήμα product development, ο David Chen προάγεται στη θέση του chief engineering officer με στόχο να συνεχίσει να οδηγεί την ανάπτυξη των προϊόντων της HTC. Όντας ένας απ’ τους πρώτους υπαλλήλους της HTC από το 1997, ο Chen έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία της HTC. Υπό την ηγεσία του η HTC δημιούργησε πολλά απ’ τα πιο επιτυχημένα και καινοτόμα smartphones στον κόσμο.

Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση, να σημειωθεί πως ο Horace Luke, chief innovation officer της HTC και John Wang, chief marketing officer της HTC θα συνεργαστούν στενά με τους Kodera και Chen με στόχο να ενισχύσουν τη συνολική διάθεση προϊόντων της HTC σε ολόκληρο τον κόσμο.

Jason Mackenzie, Πρόεδρος της HTC Βορείου και Λατινικής Αμερικής

Έχοντας επιτελέσει προηγουμένως καθήκοντα αντιπρόεδρου για την HTC Βορείου Αμερικής, ο Jason Mackenzie προάγεται στη θέση του Προέδρου Βορείου και Λατινικής Αμερικής. Ως Πρόεδρος ο Mackenzie, θα συνεχίσει να οδηγεί τη στρατηγική της HTC στις αναπτυσσόμενες περιοχές της Βόρειου και Λατινικής Αμερικής εκεί που συνέβαλε στις υψηλές επιδόσεις της εταιρίας μέχρι σήμερα. Όντας ένα εκ των ιδρυτικών στελεχών της HTC Βορείου Αμερικής το 2005, o Mackenzie οδήγησε την ισχυρή ανάπτυξη της HTC στη Βόρεια Αμερική.

Florian Seiche, Πρόεδρος της HTC Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής

Έχοντας επιτελέσει προηγουμένως καθήκοντα αντιπρόεδρου για την HTC Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), ο Florian Seiche προάγεται σε πρόεδρος της HTC EMEA. Ως ιδρυτής των δραστηριοτήτων της HTC EMEA το 2005, ο Seiche συνετέλεσε στην ανάπτυξη και ανάδειξη του ονόματος της HTC ως κορυφαίου κατασκευαστή smartphones για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η HTC ανακοινώνει επίσης ότι Jason Juang, senior executive vice president στην HTC, αποχώρησε απ’ την εταιρεία σε αναζήτηση άλλων ευκαιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...