Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η HTC ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ SLCD

Οι  νέες οθόνες θα ενσωματωθούν στα HTC Desire και Nexus One 
Αθήνα– Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση της οθόνης τεχνολογίας Super LCD (SLCD) σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των HTC Desire και Nexus One αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Η οθόνη SLCD προσφέρει απόλυτα φυσικά χρώματα, υψηλό λόγο αντίθεσης, ευρείες γωνίες θέασης και βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας. 
«Η HTC καλείται να καλύψει την υψηλή ζήτηση πολλών κινητών τηλεφώνων της, ιδίως των συσκευών που εξοπλίζονται με οθόνες 3,7 ιντσών. Η νέα τεχνολογία SLCD μας επιτρέπει να αυξήσουμε τις παραγωγικές ικανότητές μας και να καλύψουμε γρήγορα την αυξημένη ζήτηση» δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Η οθόνη SLCD προσφέρει στους καταναλωτές μια συγκρίσιμη οπτική εμπειρία με τα υπάρχοντα πάνελ διάστασης 3,7 ιντσών, με ορισμένα πρόσθετα οφέλη, όπως τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας». 
Η SLCD, η τελευταία γενιά της τεχνολογίας LCD, προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με προγενέστερα πάνελ LCD και καλύτερη κατά πέντε φορές διαχείριση ενέργειας. Οι SLCDs προσφέρουν επίσης αναβαθμισμένη οπτική εμπειρία και μεγαλύτερες γωνίες θέασης χάρη στην τεχνολογία VSPEC ΙΙΙ™ της Sony.
Σχετικά με την HTC
Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες σε θέματα σχεδιασμού, χρηστικότητας και καινοτομίας, τομείς στους οποίους το κινητό τηλέφωνο βελτιώνει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...