Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

LG ΗΒ45Ε: Νέο σύστημα Blu-ray home theater με περιστρεφόμενα ηχεία για μεγαλύτερη ευελιξία

Αθήνα– Η LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά επίπεδων οθονών και συστημάτων ήχου και εικόνας, παρουσιάζει το νέο σύστημα Blu-ray home theater ΗΒ45Ε, που διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και μεγαλύτερη ευελιξία, χάρη στα περιστρεφόμενα ηχεία και το ισχυρό subwoofer, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία ήχου σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.
Το HB45E της LG είναι ένα πλήρες σύστημα Blu-ray home theater 2.1 καναλιών με συνολική ισχύ 400 Watt, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια, αναλόγως με τη διαρρύθμιση στο σπίτι. Τα δύο κεντρικά ηχεία στηρίζονται σε μια βάση με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και στην πρόσοψή τους υπάρχει ένα πλέγμα από ειδικά επεξεργασμένο μέταλλο, ενώ η διακριτική ασημένια λωρίδα στο μέσο των ηχείων και του subwoofer, συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό του συστήματος. Επιπλέον, το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στο χώρο.
«Το HB45E αντιπροσωπεύει την ευελιξία και τις πολλαπλές δυνατότητες στον τομέα του ήχου, σε επίπεδο προσαρμογής, διαμόρφωσης και περιεχομένου», δήλωσε ο κ. Simon Kang, CEO και Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company και συμπλήρωσε: «Τα μπροστινά ηχεία περιστρέφονται για να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χώρου, ενώ ο δέκτης μπορεί να τοποθετηθεί καθέτως ή οριζοντίως, παρέχοντας στους καταναλωτές πρόσβαση στην προσωπική τους βιβλιοθήκη πολυμέσων ή σε περιεχόμενο από το Internet».
Παράλληλα, εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray, το LG HB45E μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω WiFi με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και μια πληθώρα περιεχομένου. Επιπλέον, η υπηρεσία BD Live 2.0 εμπλουτίζει την εμπειρία των δίσκων Blu-ray, παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες και υλικό σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες, ενώ το streaming content από το YouTube, διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες ψυχαγωγίας για τους καταναλωτές. Η συμβατότητα του LG HB45E με DLNA και CIFS, επιτρέπει τη σύνδεση με άλλες συμβατές συσκευές ή Η/Υ, για ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου, και επίσης, η ειδική υποδοχή σύνδεσης για iPod ή iPhone, παρέχει πιο άνετη πρόσβαση στη φορητή συλλογή μουσικής των χρηστών από την άνεση του καναπέ!
Τέλος, σε συνδυασμό με τα περιστρεφόμενα ηχεία, η LG ενσωματώνει στο νέο σύστημα Blu-ray home theater το πιο εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας ήχου, που εγγυάται τη βέλτιστη εμπειρία ήχου σε κάθε χώρο του σπιτιού. Ειδικότερα, μέσω του LG Sound Gallery οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από επτά προ-ρυθμισμένα επίπεδα equalizer, όπως τα Natural Plus, Game Equalizer, Night Mode, Clear Voice, Bass Blast, MP3 Up-Scaling και VSM Plus, για την ιδανική ακρόαση ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
Επιλέξτε  την απόλυτη ευελιξία και την κορυφαία ποιότητα ήχου της LG με το νέο σύστημα Blu-ray Home Theater HB45E, για μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...