Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

“Επαναπροσδιορισμός της βιντεοκάμερας”


Η Sony, με την εμπειρία των 25 συνεχόμενων ετών καινοτομίας στη σειρά Handycam®, παρουσιάζει τη NEX-VG10E, την πρώτη βιντεοκάμερα με τη δυνατότητα εναλλαγής φακών, που απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Πρόκειται, επίσης, για την πρώτη Handycam®, που διαθέτει έναν extra-large αισθητήρα Exmor APS HD CMOS, ο οποίος επιτρέπει τη δημιουργία κινηματογραφικού επιπέδου εφέ, εκτός εστίασης στο background.
Απευθυνόμενη στους ενθουσιώδεις της βιντεοσκόπησης, αλλά και στους φωτογράφους, η NEX-VG10E ανοίγει νέες δυνατότητες στην καλλιτεχνική έκφραση, τις οποίες δεν προσφέρουν οι συμβατικές μη-επαγγελματικές βιντεοκάμερες.
Είναι συμβατή με μια σειρά από υψηλής ποιότητας φακούς με μοντούρα E-mount και είναι η πρώτη βιντεοκάμερα για το μέσο καταναλωτή, η οποία προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης, που απολαμβάνουν οι κάτοχοι φωτογραφικών μηχανών DSLR. Εκτός από τους τρεις διαθέσιμους, προς το παρόν, φακούς E-mount, οι χρήστες της NEX-VG10E μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια μεγάλη ποικιλία από φακούς A-mount για μηχανές DSLR, με τη βοήθεια του προαιρετικού προσαρμογέα LA-EA1. Επιλέγοντας ανάμεσα από τους βραβευμένους φακούς της σειράς G της Sony, φακούς σταθερής εστιακής απόστασης Carl Zeiss για πορτρέτα και άλλα μοντέλα – από φακούς macro μέχρι super τηλεφακούς – οι λάτρεις της βιντεοσκόπησης θα απολαύσουν μια πρωτόγνωρη ελευθερία, εξερευνώντας ένα συναρπαστικό κόσμο δημιουργίας.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...