Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Επί πληρωμή από σήμερα οι Times στο Internet - Από 9 Ιουλίου και ΤΑ ΝΕΑΕπί πληρωμή παρέχουν από σήμερα το περιεχόμενό τους στο Internet οι βρετανικοί Times. Η πρόσβαση στα άρθρα της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης κοστίζει 1,5 ευρώ για μια ημέρα, ή 3 ευρώ την εβδομάδα.


Επιπλέον, με την εγγραφή που προαπαιτεί στη δοκιμαστική έκδοση εγγεγραμμένων χρηστών, με 1,5 ευρώ δίνεται πρόσβαση δωρεάν για τον πρώτο μήνα.


Οι δύο εφημερίδες είχαν εγκαινιάσει νέες ιστοσελίδες τον περασμένο μήνα, οπότε και ανακοίνωσαν ότι από τον Ιούνιο το περιεχόμενό τους θα διατίθεται μόνο με συνδρομή.


«Πιστεύουμε ότι οι νέοι δικτυακοί τόποι μας προσφέρουν μια πραγματική αξία και βιαζόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να προχωρούμε σε νεωτερισμούς για τους αναγνώστες», δήλωσε η Ρεμπέκα Μπρουκς, γενική διευθύντρια της News International, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου News Corporation.


Παράλληλα, από την 9η Ιουλίου η πρόσβαση στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ (PDF) θα επιτρέπεται μόνο με συνδρομή. Η συνδρομή αυτή –για μια δοκιμαστική περίοδο έως το τέλος του 2010- θα στοιχίζει 10 ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...