Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η εφαρμογή STAR της Samsung Smart TV αποσπά το 1ο βραβείο στα AppWARDS 2013

Διακρίθηκε η δημοφιλής εφαρμογή “STAR” της Samsung Smart TV στην κατηγορία Smart TVs


Η Samsung Electronics Hellas και το STAR Channel διακρίθηκαν με το 1ο Βραβείο στα AppWARDS 2013, στην κατηγορία Smart TVs, για την εφαρμογή “STAR”.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σχεδιάστηκε  και αναπτύχθηκε από την Fluid (www.fluidmedia.gr), η οποία έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των νέων τεχνολογιών και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από web, facebook και mobile apps, μέχρι videos και installations. Η εφαρμογή, μία από τις πιο δημοφιλείς της Samsung Smart TV, δίνει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλο το τηλεοπτικό περιεχόμενο του καναλιού, επιτρέποντας στους τηλεθεατές να επιλέξουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και να τις παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα Samsung Smart TV, ενώ το περιεχόμενό της ανανεώνεται και εμπλουτίζεται κάθε ημέρα, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε κάθε χρήστη. Ο κ. Ιάσoνας Φρυδάκης,Content Manager Smart TV της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για το περιεχόμενο της Smart TV και η βράβευση αυτή έρχεται να αναγνωρίσει την προσπάθεια και τη δέσμευσή μας για ποιοτικές υπηρεσίες που αλλάζουν την οικιακή ψυχαγωγία. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση αυτή, εμπλουτίζοντας τη Smart TV με νέο περιεχόμενο και έμφαση σε εφαρμογές ειδικά για το ελληνικό κοινό, προκειμένου να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας μοναδικές εμπειρίες».

Τα βραβεία AppWARDS έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες εφαρμογές (applications) για smartphones, tablets και Smart TVs, σε μια προσπάθεια προβολής των αναπτυξιακών προοπτικών του κλάδου. Ο θεσμός επιβραβεύει τις εύχρηστες, καινοτόμες και χρήσιμες εφαρμογές που διακρίνονται για την ποιότητά τους και για την ενισχυμένη εμπειρία που προσφέρουν στους χρήστες. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις ακόλουθες κατηγορίες: Business & Corporate, Communication, Entertainment, Multimedia & Lifestyle, Finance, Banking & Payments, Medical & Health, News & Media, Productivity and Tools, Shopping, Social, Navigation, Transportation & Location-based Services, Travel & Tourism, Sports & Leisure, Education & Learning και Smart TVs. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από Υπουργεία, επιχειρήσεις, Οργανισμούς και ΜΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...