Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο David Chappell keynote ομιλητής στο φετινό InfoCom World

Mε την υποστήριξη της Microsoft Ελλάς


Το φετινό Συνέδριο InfoCom World με τίτλο «Digital Grecovery: The Data Highway», θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές ψηφιακής τεχνολογίας. 

H Microsoft Ελλάς εξασφάλισε σαν Keynote ομιλητή της πρώτης ενότητας τον David Chappell, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους ομιλητές παγκοσμίως για το Cloud Computing, με παρουσία σε δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια διεθνώς. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε πάνω από δέκα γλώσσες και χρησιμοποιούνται στη διδασκαλία μαθημάτων στο MIT, το ETH Zurich και σε πολλά άλλα πανεπιστήμια. Ως σύμβουλος επιχειρήσεων έχει βοηθήσει πελάτες όπως η Hewlett-Packard, η IBM, η Microsoft, το Stanford University κ.α., ενώ τα σχόλιά του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά διεθνή μέσα όπως οι New York Times και το CNN.

Image representing Microsoft as depicted in Cr...
Image via CrunchBase
Στην ομιλία του με τίτλο “Public Clouds Today: What You Need to Know”, ο David Chappell θα μοιραστεί τη διεθνή εμπειρία του για τις τελευταίες εξελίξεις στο ραγδαία εξελισσόμενο τομέα του cloud computing, απαντώντας σε ερωτήματα όπως «Πώς καθορίζει μια επιχείρηση τη στρατηγική της για την υιοθέτηση τεχνολογιών cloud; Ποια προβλήματα μπορεί να βοηθήσει το cloud να λυθούν και από πού θα μπορούσε να ξεκινήσει μια επιχείρηση;»

Το InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στη Ν.Α. Ευρώπη, με περισσότερους από 3.500 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει με επιτυχία την πορεία, αλλά και τη σύγκλιση των αγορών Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Media, και φέτος αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε συνέδρους και ομιλητές να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό διάλογο για το μέλλον των συγκεκριμένων αγορών, μέσα από τον κοινό παρονομαστή των ψηφιακών δεδομένων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...