Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η ESET παρουσιάζει το πρόγραμμα «ESET Technology Alliance»

Ένας συνδυασμός κορυφαίων λύσεων ασφάλειας και αποδεδειγμένα αποτελεσματικής τεχνολογίας


Το νέο της πρόγραμμα «ESET Technology Alliance» ανακοίνωσε σήμερα η ESET®, το οποίο αποτελεί μία «συμμαχία» συνεργαζόμενων τεχνολογιών. Στόχος του προγράμματος είναι η καλύτερη προστασία των επιχειρήσεων, με μία σειρά από συμπληρωματικές λύσεις ασφάλειας ΙΤ που συνεργάζονται άψογα με τις ήδη υπάρχουσες λύσεις της ESET.

Όλα τα μέλη του προγράμματος «ESET Technology Alliance» αποτελούν στρατηγικά επιλεγμένες εταιρίες ασφάλειας που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της ασφάλειας ΙΤ, συμπληρώνοντας  έτσι  τη γκάμα προιόντων της ESET. Οι συνεργάτες του προγράμματος αξιολογήθηκαν με βάση μία σειρά κριτηρίων, ώστε να επεκτείνεται η κορυφαία προστασία σε IT περιβάλλοντα επιχειρήσεων. Το πρώτο μέλος σε αυτό το πρόγραμμα είναι η εταιρία λογισμικού κρυπτογράφησης DESlock.

Όπως δήλωσε ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET: «Η προστασία των πελατών μας, των δεδομένων τους και της υποδομής τους αποτελεί αναμφισβήτητη προτεραιότητα για την ESET. Επιλέξαμε την DESlock ως το πρώτο στρατηγικό μέλος του προγράμματος ESET Technology Alliance για την ισχυρή τεχνολογία κρυπτογράφησης που διαθέτει, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε λύσεις κρυπτογράφησης μέσω της συνεργασίας, μαζι με επιλεγμένα προϊόντα μας.»

Μέσα από τη συμμαχία αυτή, η ESET προσφέρει μία εδραιωμένη λύση κρυπτογράφησης: μία εύκολη στη χρήση εφαρμογή με μοναδική αρχιτεκτονική, που παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων σε υπάρχοντες και νέους εταιρικούς πελάτες, κάθε μεγέθους. Η λύση αυτή προστατεύει από όλες τις μορφές παραβίασης δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ασφαλή συνεργασία σε πολύπλοκες ομάδες εργασίας. Η ενοποίηση των λύσεων παρέχει στους πελάτες της ESET μεγαλύτερη προστασία της επιχειρησιακής υποδομής τους καθώς και αποτελεσματική κρυπτογράφηση στις κινητές συσκευές των υπαλλήλων τους.

Σύμφωνα με την έρευνα «Security Survey» της IDC (2011), σε επιχειρήσεις με λιγότερους από 100 υπαλλήλους η κρυπτογράφηση κατατάσσεται σαν η τέταρτη πολυτιμότερη τεχνολογία προστασίας, με μόλις το 9% να αναγνωρίζει την κρυπτογράφηση ως απαραίτητη, καθώς προηγούνται το firewall, το λογισμικό ενοποιημένης διαχείρισης απειλών (UTM - unified threat management), και τα συστήματα IPS (intrusion prevention systems). Στις επιχειρήσεις που απασχολούν 100–999 υπαλλήλους, το 14% αναγνωρίζει την κρυπτογράφηση ως κορυφαία τεχνολογία, κατατάσσοντας την τρίτη μετά το firewall και το UTM.

Οι συνεργάτες της ESET μπορούν πλέον να προσφέρουν στους εταιρικούς πελάτες μία ευρύτερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Σε επίπεδο client, προσφέρεται πλήρης κρυπτογράφηση στον σκληρό δίσκο, στα αφαιρούμενα μέσα, στα αρχεία, στους φακέλους καθώς και στο mail. Σε επίπεδο server, η λύση παρέχει απομακρυσμένη κεντρική διαχείριση, διαχείριση των κλειδιών ασφάλειας και του διακομιστή μεσολάβησης.

«Από τις  συζητήσεις μας με την ESET γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι οι συνεργαζόμενες λύσεις της DESlock και της ESET ενισχύουν την ασφάλεια του εταιρικού περιβάλλοντος» σημειώνει ο David Tomlinson, Managing Director της DESlock Ltd. «Η ESET είναι γνωστή για τις βραβευμένες λύσεις ασφάλειας της και πλέον μέσα από το πρόγραμμα Technology Alliance, μπορεί να προσφέρει πλήρη προστασία από τη διαρροή δεδομένων.»

Χάρη στο πρόγραμμα «ESET Technology Alliance», η ESET μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη IT ασφάλεια σε ό,τι αφορά στο backup, την κρυπτογράφηση, τις συσκευές, το φιλτράρισμα του web και των emails, καθώς και το patch management. Οι διευρυμένες λύσεις βοηθούν τους εταιρικούς πελάτες και τους διαχειριστές τους να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις διάφορες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν.

Η προηγμένη λύση ασφάλειας της DESlock+ με την υποστήριξη της ESET θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της ESET. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερη περιγραφή των χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων των λύσεων, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα ESET Technology Alliance.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...