Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Mageca και Kinect για Windows της Microsoft


Πριν από περίπου έξι μήνες το ελληνικό startup www.mageca.com μας έδειξε ότι υπάρχουν και άλλες χρήσεις για το kinect πέρα από τα παιχνίδια και ότι πλησιάζει ο καιρός που θα χρησιμοποιούμε τις κινήσεις του σώματος μας για να επικοινωνούμε πιο απλά και πιο φυσικά με τους υπολογιστές. 

Εδώ και λίγες μέρες είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του Mageca. Η αρχική σελίδα έχει σχεδιαστεί από την αρχή ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα κατά την περιήγηση με την χρήση οποιουδήποτε σένσορα αναγνώρισης κίνησης. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέα στοιχεία, με πιο σημαντικό την εισαγωγή μιας πηγής πληροφόρησης με όλα τα τελευταία νέα του χώρου. 

Στο http://www.mageca.com/news/ συγκεντρώνονται καθημερινά όλες οι ειδήσεις από τον χώρο του Human Computer Interaction, δημιουργούνται videos με κριτικές για τις εφαρμογές που φιλοξενούνται στο Mageca και δημοσιεύονται ενδιαφέροντα reviews από ανθρώπους του χώρου. Στόχος του Mageca είναι φέρει, τις νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν μια πιο ανθρώπινη επικοινωνία με τις πάσης φύσεως έξυπνες συσκευές, στην καθημερινότητα μας και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσει να δημιουργεί χρήσιμά εργαλεία. Πολλές από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο http://www.mageca.com/ υποστηρίζονται από τον αισθητήρα Kinect για Windows της Microsoft.

Tο Kinect για Windows, είναι μια πλατφόρμα που συνδυάζει hardware και λογισμικό, επιτρέποντας τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας εφαρμογών που βασίζονται σε Windows και χρησιμοποιούν την κίνηση. Το Kinect για Windows προσφέρει στους κορυφαίους του κλάδου τα εργαλεία για να μεταμορφώσουν τις εμπειρίες μέσα από λύσεις που επιτρέπουν τη touch-free επαφή με τον υπολογιστή και την ενίσχυση των συναλλαγών τους και των σχέσεων με τους πελάτες. Η Microsoft προσβλέπει σε σημαντικές προοπτικές για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας Kinect για Windows, ενώ σημειώνεται ότι το Kinect για Windows θα είναι διαθέσιμο σε συνολικά πάνω από 39 αγορές σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του έτους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kinect για Windows, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.microsoft.com/en-us/kinectforwindows/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...