Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Νέα ψυγεία Side by Side της LG: Καινοτομία, υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα πρωτοποριακά ψυγεία Side by Side GSP545N5QZ και GSP545PVQV. Τα νέα μοντέλα, με ενσωματωμένο mini bar που δίνει γρήγορη πρόσβαση στα ποτά που χρησιμοποιούν συχνότερα οι καταναλωτές, με το πάτημα ενός κουμπιού και συνολική μεικτή χωρητικότητα 601 λίτρα, είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα του καταναλωτή προσφέροντας όχι μόνο ευκολία στη χρήση και φρεσκάδα στα τρόφιμα και στα ποτά αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η LG θέτει σε προτεραιότητα την υγεία των καταναλωτών φροντίζοντας να κρατάει τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά, γι’ αυτό και ενσωματώνει στα ψυγεία την τεχνολογία Total No Frost που παρέχει γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη μέσα στο ψυγείο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν τρόφιμα σε οποιοδήποτε σημείο του. Επιπλέον, η τεχνολογία Moist Balance Crisper, με το χαρακτηριστικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού, διατηρεί τη σωστή ισορροπία υγρασίας.

Η τεχνολογία Linear Compressor 10ετούς εγγύησης (Γραμμικός Συμπιεστής) υψηλής απόδοσης που διαθέτουν τα νέα μοντέλα είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς παρέχει έως 40% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με ένα συμβατικό συμπιεστή. Επιπλέον, είναι αθόρυβη, καθώς εκτελείται σταθερά χωρίς θορύβους έναρξης και διακοπής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φρεσκάδα διατηρώντας τη βέλτιστη θερμοκρασία.

Τα ψυγεία Side by Side της LG, έχουν μοναδικό σχεδιασμό και ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία Easy Open Handle. Πρόκειται για ένα κομψό χερούλι που διευκολύνει τους καταναλωτές να ανοίξουν την πόρτα του ψυγείου. Ο φωτισμός LED που διαθέτουν τα ψυγεία καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια σε σχέση με μια συμβατική λυχνία φωτισμού.

 Τα νέα μοντέλα GSP545N5QZ και GSP545PVQV παρέχουν πολλαπλά οφέλη στον χρήστη, καθώς συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής που εστιάζουν στην προστασία της υγείας και την ευκολία χρήσης, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...